Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, ülkelerindeki savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan vatandaşlara yönelik ırkçı söylemlerini bir adım öteye taşıyarak, "Yarın bizim kadınlarımızın giyimine de karışacaklar." dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, ülkelerindeki savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan vatandaşlara yönelik ırkçı tutumunu sürdürdü.

Zafer Partisi lideri Özdağ, Cumhuriyet TV'nin sorularını yanıtladı. Özdağ, Sığınmacılar hakkında yine sert ifadeler kullandı.

"Sokaklarda Türk kadınlarının videolarını çekenler ve bunu servis edenler, yarın, 'neden böyle giyiniyorsunuz?' diyecekler." diyen Özdağ, şöyle devam etti: "Ben buradan bütün feminist örgütlere bir çağrıda bulunmak istiyorum. Zafer Partisi'ne destek olun. Çünkü biz Türk insanının yaşam hakkını sağlıyoruz" dedi.

Özdağ, "Hiç kimse kimseye karışamaz. Hele Afganistan'dan, Pakistan'dan gelip burada annemin, kız kardeşimin, arkadaşımın, eşimin nasıl giyineceğini söyleceksin. Sana ne ya. Ama bu Türkiye'deki kültürel yapıyı da değiştirecek." ifadelerini kullandı.

Yorumlar 95 Yorum Var
  • Batmanlı 29.04.2022 10:54
    Bu adam adam değil.Bir fitne projesi ...
  • vatandaş 29.04.2022 10:53
    bunların finansmanını siz ve sizin gibi düşünenlerin üzerine yüklemek lazım. biz ödemekten bıktık.
  • Garo 29.04.2022 10:43
    Dunyanin en karaktersiz insanlari var turkiyede
  • MUSTAFA 29.04.2022 10:39
    Ben Bağcılar'da yaşıyorum artık azınlık olmaya başladım kendi ülkemde, her taraf yabancı, Sürü gibi sokaklarda geziyorlar. Özel arabasıyla işe gidip, güvenlikli sitelerde oturup ahkam kesmeyin. Hükümetimiz neden yabancılara bu kadar göz yumuyor. yeter artık....
  • CAN BAR 29.04.2022 10:27
    Hani dün haber sitelerine düştü ya sivilleri çukura atıp ateş edip öldürüyor ve yakıyorlar ya onu izle sonra da aynı fikirdeysen allah sen o insanlardan daha beter bir sonla imtahan etsin
Daha fazla yorum görüntüle