Beylikdüzü’nde henüz bilinmeyen bir şekilde bariyerlere çarparak ilerleyen metrobüs, karşı şeritten gelen başka bir metrobüsle kafa kafaya çarpıştı. Arkadan gelen başka metrobüsün ise çarpışan araçlara arkadan çarpmasıyla meydana gelen zincirleme kaza anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

YENİ METROBÜS

Kazaya sebep olan şoförsüz aracın geçtiğimiz haftalarda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da bulunduğu törenle hizmete alınan Otokar Kent XL model 30 metrobüs aracından biri olması dikkat çekti.

Kaza, saat 18.30 sıralarında Metrobüs yolu Beylikdüzü Belediyesi Belediye Durağı yakınlarında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir şekilde bariyerlere çarparak ilerleyen metrobüs, karşı şeritten gelen metrobüsle kafa kafaya çarpıştı. Arkadan gelen başka bir metrobüs ise duramayarak çarpışan araçlara arkadan çarptı. Yaşanan kaza anı E-5'te aynı istikamette seyir halinde olan vatandaş tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

3 KİŞİ YARALANDI

Kazada, ilk belirlemelere göre 3 kişi yaralandı.


 

Yorumlar 218 Yorum Var
  • vATANDAŞ 01.05.2022 14:51
    bir halk nasıl olursa başada öyle birisi geçermiş demekki neymiş isatanbul halkı ekrem gibiki başlarına ekrem gibi b,r, geçti istanbullu hakketti ama tabi kurunun yanında yaşt ayanıyor malesef
  • Eyüp Sönmez 30.04.2022 22:44
    İMAMOĞLU denen çapsızın İSTİFA etmesini değil ACİLEN TİTUTUKLANMASINI istiyoruz.. Yeter çektiğimiz kepazelik yahu... Devldtim de bu PKK zeviciye asla SESSİZ KALMAMALI.. Kınama istemiyoruz.. İCRAAT İSTİYORU,.. İMAMOĞLU HESAP VERMELİ..
  • Emekli 30.04.2022 12:53
    İstanbul da yaşayanlara çok acıyorum istanbullu böyle bir yönetimi hak etmiyor. Beceriksiz, vizyonsuz, yalan dolan, üçkağıtçılık fırıldak gibi dönmeler, dansöz gibi k.malar, tek yaptıkları kendi reklamları tuğla üstüne tuğla koyma yok, metrolar toprakla doldu yazık yazık.
  • ferdi 30.04.2022 12:46
    Bunlar başa gelirse Türkiye de şoförsüz metrobüs gibi olu hafazanallah
  • medo 30.04.2022 12:15
    Demek hizmeti bu boyuta kadar çıkarmışlar. Birde bunlara çalışmıyor hizmet üretmiyor diyorlar, daha ne yapsın adamlar şoförsüz Metrobüs bile yapmışlar. Tamda söz verdiği gibi israfı masrafı önleyeceğim dememiş miydi.
Daha fazla yorum görüntüle