Trabzonspor'un Samsun'daki şampiyonluk kutlamalarında korkunç olay kameralara yansıdı. Bir araç sürücüsü Samsun'da kutlama yapılmasını istemeyen bir yayayı böyle ezdi geçti... Görüntüler büyük tepki çekti.

Yorumlar 68 Yorum Var
  • Devlet Ebed Müddet 01.05.2022 16:04
    Yahu biz nezaman adam olacağız. İnsan gibi sevinmesin bile bilmiyoruz.
  • Trabzonlu 01.05.2022 15:52
    Trabzon'da Trabzonlular, yasar neredeyse göç almaz, bu yoğunlukta kalkıp birkaç kişinin kutlama yapması akil kari olmayacaktır. Değil Türkiye'nin, dünyanın her yerinde var olan Trabzonsporluların dünyanın her yerinde kutlama yapmaya hakki vardır, üstelik birkaç kişi ile değil, yığınlar halinde. sizlerin ki tamamen kıskançlıktan kaynaklanıyor, memleketinizin takimini neden Trabzonlular gibi tutamamanın kıskançlığı ve ezikliği. Herneyse zaten biz de sallamiyor heryerde kutluyoruz, sıkıyorsa engelleyin. Boşuna demedik Bize Heryer Trabzon diye.
  • vATANDAŞ 01.05.2022 15:02
    burda tam net gözükmesede adamın aracını vuruyorlar adamaı provake ediyorlar gibi görünmekte yaptığı doğru olmasada adama bir müdahale söz konusu burda.trabzon taraftarı hakketen çirkef bir taraftar malesef
  • Yistif - Rize 01.05.2022 12:58
    Şampiyon takımı öncelikle tebrik ederim. Taraftarlara da bu kutlu mücadele ve yorucu lig maratonun da yapmış oldukları fedakarlıklar için teşekkür ederim. Sokak sevinçleri güzeldir fakat başkasının özgürlük alanını kısıtlamamalı. Seven vardır sevmeyen vardır. Herkese saygı duyulmalı.
  • Misafir 01.05.2022 12:54
    Böyle kutlama olmaz olsun
Daha fazla yorum görüntüle