İbrahim Kalın'ın mesajına gülümseten yanıt

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, sosyal medya hesabından bayram mesajı paylaştı. Kalın'ın paylaşımına gülümseten bir yanıt geldi.

İbrahim Kalın'ın mesajına gülümseten yanıt
İbrahim Kalın'ın mesajına gülümseten yanıt
GİRİŞ 02.05.2022 23:44 GÜNCELLEME 02.05.2022 23:45
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, ''Bayramınız mübarek olsun.Rabbim nice bayramlara sağlık, sıhhat, huzur ve neşe içinde kavuşmayı nasip etsin. Bu mübarek gün gönüllerimize şifa, dertlerimize deva, lokmamıza bereket, kalplerimize rahmet olsun.'' mesajıyla İslam aleminin bayramını kutladı.



KALIN'IN MESAJINA GÜLÜMSETEN YANIT

İbrahim Kalın'ın perde önünde çekildiği fotoğrafa dikkat çeken bir takipçi, bayram mesajına gülümseten bir yanıt verdi.

Perdeci olduğu için genel olarak böyle pozlar verdiğini belirten kişi, ''Paylaştığınız fotoğrafda kendimi gördüm, perdeciyim ve genel olarak buna benzer pozlar veriyorum, iyi bayramlar size de İbrahim bey.'' ifadelerini kullandı.



 

YORUMLAR 3
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne saçma bir laf şimdi bu. Kur yükselişini durdurmak için yapıldı. Senin işine gelmiyormu yani. Yükselmeye devam mı etseydi aynı hızla senin için daha mı iyi olacaktı o vakit.
    Cevapla
  • İsmail 1 yıl önce Şikayet Et
    Ellerinde dövizi olup da kkmh na açtıranların lokmaları İktidar ca bereketleniyor,asgari ücretliler, memurlar, işçiler, memur emeklileri, sigortalı emekliler ile 2.500,00 TL. sı maaş alan emekliler ve düşük ücret gurupları İktidara teşekkür edip şükretmedikleri için lokmaları bereketlenmiyor Sayın Bakan.....
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    :::::) Tamam
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek