Emniyet'ten 'Sessiz istila' filmi açıklaması!

Emniyet Genel Müdürlüğü, sığınmacılar ve düzensiz göçmenlerle ilgili bilgileri manipüle eden kısa film ve provokatif paylaşımlarda bulunan kişilerin yakalalandığını açıkladı.

Emniyet'ten 'Sessiz istila' filmi açıklaması!
Emniyet'ten 'Sessiz istila' filmi açıklaması!
GİRİŞ 03.05.2022 23:34 GÜNCELLEME 03.05.2022 23:34
Bu Habere 314 Yorum Yapılmış

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), sosyal medyada provokatif paylaşımlar yaptığı belirlenen 2 kişi hakkında adli işlem başlatıldığını bildirdi.

Açıklamada ilgili video içeriğinde göçmenler ve sığınmacılar hakkında bilgileri manipüle edip çarpıtan H.K ve H.D. isimli kişilerin yakalandığı ve haklarında işlem başlatıldığı ifade edildi.

Emniyetten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığınca, kanunların verdiği yetki çerçevesinde, suç ve suçlularla mücadele amacıyla, internet ortamında 7/24 esasına göre sanal devriye faaliyetleri yürütülmektedir.

'SESSİZ İSTİLA' AÇIKLAMASI

Yürütülen sanal devriye faaliyetleri kapsamında Youtube isimli video paylaşım platformu üzerinde “SESSİZ İSTİLA” başlıklı kısa filmin yayınlandığı görülmüştür.

BİLGİLERİ ÇARPITAN VE PROVOKASYON YAPAN KİŞİLER YAKALANDI

Bahse konu video içeriğinde sığınmacılar ve düzensiz göçmenlerle ilgili bilgileri manipüle edip gerçekleri çarpıtarak yayınlayan H.K. isimli şahıs Sakarya’da,

Ayrıca Suriyeli sığınmacılar ve düzensiz göçmenlerle ilgili provokatif paylaşımlarda bulunan Militer Doktrin@militerdoktrin1 isimli/rumuzlu hesabın yöneticisi olduğu değerlendirilen H.D. isimli şahıs ise İstanbul'da yakalanarak adli işlemlere başlanılmıştır.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 314
  • Sezai 1 yıl önce Şikayet Et
    İstila diyenler ülkemi terketsin. Onlar terörün destekcisidir. Gelenler yabancı değil müslüman kardeşlerimizdir ve mağdurlar. Müslüman olmayan unsurlar da mazlumlar ve misafirimiz. Asıl yabancı chp hdp... bunlar hakkında gereken yapılmalı. Gerekenden kastım Ömer bin Hatta usulü bir şeydir
    Cevapla
  • Gerçek 1 yıl önce Şikayet Et
    Muhalefet kendi raporlarında bile mültecileri göndermeyeceğini yaziyorken bir yandan da algı yapıyor Allah'ım gör bunları şu bayramlarımız hürmetine.. isteyen bir gün gidecek zorla tutulmayacak maşallah muhalefet kovar gibi göndermemizi istiyor.. Böylece Müslümanlar arasında kırgınlık olsun aramız açılsın
    Cevapla
  • Mami 1 yıl önce Şikayet Et
    Turkiye cimhuriyeti devletinde multeci istemiyorum sonuna kadarda destekcisiyim
    Cevapla
  • Liman 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen git göçmenler gitsin
    Cevapla
  • Alkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Videoyu izledim hiç bir problem yok video da .bu mülteci sorunu ülkemizin başına büyük problem olucak.burası Avrupa değil bizim kanunlarımız bizi taşımıyor.gonderin biran önce .bunların burada tutulmasının asıl amacı nedir.
    Cevapla
  • Demircizâde 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkede sessiz istilayı Yahudi Dönmeleri yapmıştır. Osmanlı Devleti'ni yıktılar. İslam hukukunu yasakladılar. Batıkulu putperest bir nesil yetiştiren bir eğitim sistemi kurdular. Bu kafatasçıların derdi, Suriye ve Afganlıların müslüman olmüalarıdır
    Cevapla
  • Ali talih 1 yıl önce Şikayet Et
    Doğru söylüyorsun bir siyonist bir milyon multeciden daha zararlidir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze'deki zulüm Batı'yı İslam'a yönlendirdi: Avrupa'da on binlerce kişi Müslüman oldu!
Dünyanın gözü bu görüşmede! Heniyye Türkiye'ye geliyor