Beyoğlu'nda 120 düzensiz göçmen yakalandı

Beyoğlu'nda polis ekiplerinin İstiklal Caddesi ve ara sokaklarında yaptığı çalışmalarda Türkiye'ye kaçak yollarla giren 120 düzensiz göçmen yakalandı.

GİRİŞ 05.05.2022 00:04 GÜNCELLEME 05.05.2022 00:09
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, gün içinde İstiklal Caddesi ve çevresindeki sokaklarda Türkiye'ye yasa dışı yollarla giren düzensiz göçmenlerin yakalanmasına yönelik çalışma yaptı.

Yapılan çalışmalar neticesinde kaçak yollarla ülkeye girdikleri ve yasal kalış izni olmayan 120 düzensiz göçmen yakalandı.

Güvenlik önlemi eşliğinde polis merkezine götürülen 120 düzensiz göçmenin Tuzla'da bulunan Geri Gönderme Merkezi'ne götürüleceği ve buradan sınır dışı edileceği öğrenildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 26
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar yabancı varsa doldurun, sonrada yakalandı deyin. Değil 120, 1.200 bin yakalamanız lazım ki ülkede ki olaylar dinsin.
    Cevapla
  • Kul insan 1 yıl önce Şikayet Et
    Güzel Türkiyem. Vize serbestini Türkiye çok erken başlattı. İkincisi kaçak yollar ile gelenlere para, hapis cezası verilmeli,rtı ülkesine iade. İnsan kaçakçılarına büyük para cezası artı hapis cezası verilmeli. Kaçak işçi, kaçak mültecileri çalıştıran,evinde bulunduranlara büyük miktarda para cezası verilmeli. Tarihi uyarımdır. Biz yardımı bulundukları ülkeden yapalım. Artı yabancılara toprak satışına son verilmeli, toprağımızı kiraya verelim aynen Amsterdam modeli. Yoksa Türkiye'yi rahat bırakmazlar. İran gibileri ülkemizin kuyusunu kazıyor uyanık olalım inşaAllah.
    Cevapla
  • komik 1 yıl önce Şikayet Et
    heryer düzensiz dolu yakalaya yakalaya 120 mi kişimi üsküdar eminönü vapurunda en az 1500 kişi vardı polisler oraya uğrasaymış
    Cevapla
  • Mizah 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülke işgal altında. 10.000.000 göçmen çok fazla.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Aaaa nerden gelmiş çok şaşırdım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu