Erzurum'da paylaşımları nedeniyle haklarında soruşturma açılan 4 öğretmen açığa alındı

Erzurum'un Karayazı ilçesinde, sosyal medya paylaşımları dolayısıyla haklarında adli ve idari soruşturma başlatılan 4 öğretmen açığa alındı.

Erzurum'da paylaşımları nedeniyle haklarında soruşturma açılan 4 öğretmen açığa alındı
Erzurum'da paylaşımları nedeniyle haklarında soruşturma açılan 4 öğretmen açığa alındı
GİRİŞ 05.05.2022 01:13 GÜNCELLEME 05.05.2022 01:14
Bu Habere 88 Yorum Yapılmış

İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Çiçek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kişisel sosyal medya hesaplarında ilçe giriş tabelası önünde yayınlamış oldukları görselden dolayı öğretmenler hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldığını hatırlattı.

Çiçek, tahkikat sonuçlanana kadar söz konusu öğretmenlerin açığa alındığını bildirdi.

Karayazı ilçesi girişindeki Kürtçe ve Türkçe "Hoş geldiniz" yazılı tabela önünde uygunsuz fotoğraf çekerek sosyal medyadan paylaştıkları belirtilen 4 öğretmen hakkında 3 Mayıs'ta Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce adli ve idari soruşturma başlatılmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 88
  • Refik 1 yıl önce Şikayet Et
    Vatanın heryeri Türkiye görev neredeyse orada hizmet edeceksin bu edep yoksullarının görevine son verilsin ders olsun bunun gibilerede yendiği kaba yapanlara.
    Cevapla
  • Yarın 1 yıl önce Şikayet Et
    Ekmek yediği yere bu derece terbiyesiz edep dışı hareketler yapmak öğretmenlikte bağdaşmaz. O edepsiz hareketler kendilerine öğrenciler tarafından yapılırsa ne diyebilecekler? Öğretmen kendini bu durumda düşürmemeli....
    Cevapla
  • FATİH FATİH 1 yıl önce Şikayet Et
    Maaş için öğretmen olunursa sonuç böyle olur. Vaayyy öğrencilerin haline. Evlatlarımız bunlardan mı terbiye, bilgi, akıl alıp da adam olacaklar?
    Cevapla
  • turan şengül 1 yıl önce Şikayet Et
    öğretmen alımları yapılırken lütfen çocuklarımızı teslim edebileceğimiz ahlaklı imanlı milli vatan ve milletine sevdalı insanlardan seçerek alınız bu hayasız öğretmende denilemez müsveddelerinin görevden alınmasını takdirle karşılıyorum teşekkürler hassas idarecilerimiz
    Cevapla
  • Ali .o1. 1 yıl önce Şikayet Et
    Böyle ogretmenmi olur..piyasada ogretmen olamayipda. Edepli bekleyen cok. Bunlar kudurmus. Atin gitsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Olympiakos! Muhtemel 11'ler
Ronaldo eski takımını borçlu çıkardı! Servet değerinde tazminat