18 yaşındaki Serkan, parkta bıçaklanarak öldürüldü!

Mersin'de, parkta karşılaştığı husumetlisi Serkan Aburşu'yu (18) bıçaklayarak öldüren P.M. (17) adliyeye sevk edildi. Aburşu'nun cenazesi, Adana'da yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi.

18 yaşındaki Serkan, parkta bıçaklanarak öldürüldü!
18 yaşındaki Serkan, parkta bıçaklanarak öldürüldü!
GİRİŞ 06.05.2022 13:58 GÜNCELLEME 06.05.2022 13:58
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Olay, dün akşam saatlerinde Tarsus ilçesi Öğretmenler Mahallesi'ndeki Mehmetçik Parkı'nda meydana geldi. Aralarında husumet bulunduğu iddia edilen Serkan Aburşu ve P.M. parkta karşılaşınca tartışma çıktı.

Tartışma kavgaya dönüştü, P.M., Aburşu'yu bacağından ve göğsünden yaralayıp kaçtı. Çevredekilerin çağırdığı ambulansla hastaneye kaldırdığı Aburşu, hayatını kaybetti. Aburşu'nun cansız bedeni, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna götürüldü.



'KASTEN YARALAMA'DAN KAYDI VARMIŞ

Tarsus İlçe Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, P.M.'yi, olayda kullandığı değerlendirilen bıçakla saklandığı evde yakaladı. Daha önce de 'kasten yaralama' suçundan kaydının bulunduğu öğrenilen P.M., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Otopsi işlemleri tamamlanan ve bugün ailesine teslim edilen Aburşu'nun cenazesi, Tarsus Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • Sütçü İmam 1 yıl önce Şikayet Et
    Ey yargı gerçekleri gör artık. Yargıda reform lazım. Teröristbaşını ipten almak için sol hükümetlerin kaldırdığı kısasa kısas olsa şimdi bu cinayetler böyle kolayca işlenmeyecekti. Gerçi Türk yargısı menderes ve arkadaşlarını haksız yere öldürerek dünyanın en büyük utancını bu millete yaşatmışlardır. Bu yargının eline kısasa kısas verilmez aslında.
    Cevapla
  • Sütçü İmam 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülkede ilahi kanunlar şart oldu. Çünkü beşeri kanunlar caydırıcı değil. Beşeri kanunlarımız yani avrupadan alınan kanunlar milletimizi imha etmeye devam ediyor. Kısasa kısas olsaydı muhtemelen bu cinayet işlenmeyecekti. Ey yetkililer gerçekleri görün artık..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Beşiktaş'ın yeni hocası belli oluyor! İşte öne çıkan isim
İran'dan 4 ülkeye savaş ilanı gibi İsrail çağrısı! Resmen tehdit ettiler