Otomobil alacakken başına gelmeyen kalmadı

Denizli’de uygun fiyata ilana verilen arızalı araç için Çorum’dan gelen alıcı, hayatının şokunu yaşadı.

Otomobil alacakken başına gelmeyen kalmadı
Otomobil alacakken başına gelmeyen kalmadı
GİRİŞ 06.05.2022 19:09 GÜNCELLEME 06.05.2022 19:11
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Çorum’da oto tamirciliği yapan Ö.K., sosyal medyada gezinirken motor arızası nedeniyle Denizli’den uygun fiyata ilana verilen pikap aracı fark etti. Piyasa değeri 100 bin TL civarında olan pikabı almak için D.D. ile irtibata geçen Ö.K., pazarlık yaparak fiyatını 45 bin TL’den 40 bin TL’ye indirttiği aracı almak için 3 bin TL’ye oto kurtarıcı kiralayıp 725 kilometrelik yoldan geldi.

Özellikle 23 Nisan’ı tercih ettiler

Araca çok talip varmış gibi gösterilip 23 Nisan resmi tatilinde Denizli’ye davet edilen Ö.K., aracı teslim alıp sonraki ilk iş gününde alım satım yapmayı planladı.

İlanda gösterilen beyaz renkli pikap yerine gri renkli bir başkası gösterilen ve aracın aynı zamanda icralık da olduğunu öğrenen Ö.K., bir ara alışverişten vazgeçmek istese de D.D. ve arkadaşı U.H. ile daha sonrada U.H’nin annesi olduğunu öğrendiği A.D’nin telkinleri sonucu 40 bin TL’yi ödedi.

Polisin düzenlediği tutanakla aracı otoparktan teslim alan Ö.K., pikabı çekiciye yükleyip Çorum’a doğru çıktığında hayatının şokunu yaşadı.

Giden parasından çok yaşadıklarına üzüldü

Daha yarım saat yol gitmeden Denizli çıkışındaki uygulama noktasında durdurulan çekicideki pikap, alıcı ve satıcı arasında anlaşmazlık olduğu gerekçesiyle indirilerek yeniden otoparka çekildi.

Resmi tatil olduğu için herhangi bir işlem yaptıramayan Ö.K., satıcılardan parasını geri vermelerini istedi. Parasını alamayan Ö.K., saatler sonra hem kendisi hem de çekici şoförü F.M’ye ait cep numaralarının müstehcen ve icralık araç alım satım sitelerinde paylaşıldığını görünce neye uğradığını şaşırdı.

YORUMLAR 16
  • serkan 1 yıl önce Şikayet Et
    sanayi esnafı gaddardır bazen bunların başına bu tür şeylerin gelmesi gayet normaldir olabilir yani :D
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Tipik bir Tamahkar ile sahtekar iyi anlaşır kuralı işlemiş
    Cevapla
  • namık54 1 yıl önce Şikayet Et
    parktaki veren polislerde, aracı yolda yakalayan polislerde organizenin içinde,yetkilerini devlete değil tokatçılara kullandırarak vatandaşı dolandırtıyorlar.vali konuya el atmalı ve cezalarını vermeli...
    Cevapla
  • Bursalı 1 yıl önce Şikayet Et
    dayı bugünkü piyasada bu aracın ölüsü 100 bin eder motor revizyonu istese dahi bu para eder 40 bine şahin yok sen nasıl kandın bu işe üstelik tamircisin
    Cevapla
  • soner 1 yıl önce Şikayet Et
    ava gideni avlamışlar gibi
    Cevapla
  • Caner 1 yıl önce Şikayet Et
    Neler oluyor söz bitti dogrumu kandiriyormu yalanmi uzay çağında alem marsa giderken gitmisken
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!