Antalya'da bir sürücünün kamyonetin arkasına bağladığı köpeği zorla götürmeye çalıştığı görüntüler tepki çekti. Polis ekipleri, plakası belirlenen kamyon sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı. Olay, dün akşam saatlerinde kent merkezinde meydana geldi.Cep telefonuyla çekilen görüntülerde kamyonetin arkasına bağlanan köpeğin, zorla götürülmeye çalışıldığı görüldü. Yorgun ve bitkin düştüğü gözlenen köpeğin bir süre sonra kamyonetin arkasında sürüklendiği dikkati çekti. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler büyük gördü. Polis ekipleri, sürücüyü yakalamak içim çalışma başlattı. 

 

Yorumlar 8 Yorum Var
  • zafer gülten 08.05.2022 21:51
    polis sürücüyü arıyormuş,yakalasa ne olcak peki,belki en fazla 1-2 bin tl para cezası,sonra serbest----birkaç sene olsun hapis verip,ehliyetinide 2-3 sene iptal edebiliyorlarsa belki caydırıcı olur.yani bu dünyada ceza almıyacak pek,ama ya Allah ın cezası,ama Allah a inanan insan Allah tan korkar bunu yapmaz,demek inançsızın teki,ne diyelim Allah böylelerinin belasını versin.
  • zafer 08.05.2022 21:42
    Allah korkusu olmayandan her şey beklenir. Bu kamyonet sürücüsünü arabaya bağlayıp son hızla sürükleyeceksin.
  • mine 08.05.2022 21:03
    bu videoyu çeken şahsiyetsiz neden videoyu çektide bu vahşeti durdurmadı yazıklar olsun sizede bu videoları çekmeye rağbet yaptığınız için yazıklar olsun bir can göz göre göre gitmiş yazıklar olsun yüce rabbimin adaleti hiç kuşkusuz herkeze elbet ulaşacaktır benimde rabbimden duam acilen cezalarını vermesi yapan ve bu videoyu kazanç sağlamak için çeken herkimse hepsinin cezasını allah tez elden verir inşallah...
  • meraci83 08.05.2022 16:11
    Allah senide inşallah böyle süründürsün. Ölmeyesin, ölene kadar çekesin emi!..
  • Ömer 08.05.2022 16:00
    videoya çekene kadar arabayı önüne çekip neden durdurmazlar acaba?
Daha fazla yorum görüntüle