Sultangazi’de Anneler Günü çiçeklerle kutlandı

Tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayan Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, eşi Tuba Dursun ile birlikte, Şehir Ormanlarında piknik yapan aileleri ziyaret ederek çiçek takdiminde bulundu.

Sultangazi’de Anneler Günü çiçeklerle kutlandı
Sultangazi’de Anneler Günü çiçeklerle kutlandı
GİRİŞ 08.05.2022 23:25 GÜNCELLEME 08.05.2022 23:26
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, "Dualarıyla, fedakarlıklarıyla ve merhametleriyle bizleri bugünlere getiren annelerimizin, Anneler Günü'nü gönülden kutluyorum" diyerek Anneler Günü'nü çiçeklerle karşıladı.

Mimar Sinan Şehir Ormanı'na gelerek piknik yapan aileleri ziyaret eden Başkan Dursun ile Tuba Dursun, Anneler Günü dolayısıyla çiçek takdimlerinde bulundu. Başkan Dursun ile eşinin samimi ilgilerinden dolayı mutlu olduklarını belirten aileler, Anneler Günü’nün çiçeklerle kutlanmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

“Cennet’in yeryüzündeki karşılığı: Annelerimiz”

Bir insanın sevgi, merhamet, fedakârlık ve insanı yücelten daha nice vasıflarla ilk önce annesi vasıtasıyla tanıştığını söyleyen Başkan Dursun, “Bu yönüyle annelerimiz, her birimiz için Cennet’in yeryüzündeki karşılığıdır. Bir evlâdı büyütmek, yetiştirmek, gecesini gündüzüne katarak çabalamak ve evlâdı kaç yaşına gelirse gelsin onu sevmekten bir an olsun vazgeçmemek. Annelerimizin üzerimizdeki bu kutsal hakkını asla unutmamalıyız. Bir gün değil, her gün onların kıymetini bilmeli; sevginin ve saygının en güzelini onlara sunmalıyız. Bu duygularla, başta aziz şehitlerimizin anneleri olmak üzere, tüm annelerimizin Anneler Günü’nü gönülden kutluyorum” şeklinde konuştu.

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Ailesiyle beraber toplumla kaynaşması ne güzel. Seçim zamanı değil de böyle normal zamanlarda halkla iletişim kurulmasnıı takdir ediyorum
    Cevapla
  • Ayhan KALENDER 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir belediye başkanı böyle halkın içinde olmalı, çok güzel bir davranış, tebrik ediyorum
    Cevapla
  • hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    boş işler
    Cevapla
  • SELÇUK 1 yıl önce Şikayet Et
    anneler günümü olurmuş şımarıklık ejnemi veriyor sizde yiyorsunuz para tuzağı anneler günü babalar günü çok saçma
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı
İsrail'i korku sardı! Yaptırımlar gelebilir - Gazete manşetleri