Antalya'da ehliyetsiz sürücü motosiklete çarptı: 'Katil oldum' diye ağladı!

Antalya'da otomobil sürücüsü Görkem Sabri Ş.'nin (21) çarptığı motosiklet sürücüsü Serdar Başak (29) ağır yaralanırken, kız arkadaşı Zozan Gönel (25) hayatını kaybetti.

Antalya'da ehliyetsiz sürücü motosiklete çarptı: 'Katil oldum' diye ağladı!
Antalya'da ehliyetsiz sürücü motosiklete çarptı: 'Katil oldum' diye ağladı!
GİRİŞ 09.05.2022 10:07 GÜNCELLEME 09.05.2022 10:16
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ehliyetsiz ve alkollü otomobil sürücüsü Görkem Sabri Ş. kaza sonrası 'Katil oldum' diye gözyaşı döktü.

Kaza, saat 21.30 sıralarında Kepez ilçesi Göksu Mahallesi Gazi Bulvarı üzerinde meydana geldi. Görkem Sabri Ş. yönetimindeki 07 ASR 081 plakalı otomobil ile Serdar Başak'ın kullandığı 07 FG 153 plakalı motosiklet çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle devrilen motosiklet yaklaşık 100 metre sürüklenip yanarken, sürücü Serdar Başak ve kız arkadaşı Zozan Gönel yola savruldu.

Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yanan motosiklet çevredeki vatandaşlar ve itfaiyenin müdahalesi sonucu söndürüldü. Kaza bölgesine gelen sağlık ekipleri Zozan Gönel’in hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Serdar Başak ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.



ALKOLLÜ VE EHLİYETSİZ SÜRÜCÜ, 'KATİL OLDUM' DİYE GÖZYAŞI DÖKTÜ

Kazada hafif şekilde yaralanan otomobil sürücüsü Görkem Sabri Ş. ise olay yerinde 'Salın beni, ben katil oldum' diyerek gözyaşı döktü. Görkem Sabri Ş., ambulanstaki tedavisinin ardından gözaltına alındı. Yapılan incelemede otomobil sürücüsünün 1,31 promil alkollü ve ehliyetsiz olduğu belirlendi.



'EVE BIRAKACAKTI'

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan motosiklet sürücüsü Serdar Başak’ın babası Murat Başak, "Ben havalimanındaydım, onlarla AVM’nin önünde buluştuk. Oğlum, kız arkadaşını evine bıraktıktan sonra eve gelecekti. Yolda gelirken kaza yapmışlar. Araba gelip onlara çarpıyor. Motor sürüklenirken yanmaya başlamış, 100 metre sürüklemiş" dedi.

Kazayı gören görgü tanığı Mehmet Bayram ise "Biz normal şeridimizde gidiyorduk. Araç sağımızdan geçip, sol taraftaki şeride geçti. Ondan sonra motosiklete çarptı. Yangını da biz söndürdük. En son kaza yaptı ve can aldı" diye konuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • Abdurrahman 1 yıl önce Şikayet Et
    bir nusibet bin nasihatten iyidir
    Cevapla
  • ferererr 1 yıl önce Şikayet Et
    yatırın 10 sen e aklı basına gelsin
    Cevapla
  • Enes 1 yıl önce Şikayet Et
    bunun adı cinayet .
    Cevapla
  • danimarkadan 1 yıl önce Şikayet Et
    Alkol yasaklansın bu kaçıncı can bu kaçıncı pişmalık
    Cevapla
  • German 50. 1 yıl önce Şikayet Et
    Ağlamak ölenleri geri getirmez, ziklanirken düşünecektin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Hasan Öztürk'ten dikkat çeken Cumhur İttifakı yazısı