Ümraniye'de, İBB tarafından trafiğe kapatılarak yaya yolu yapılacağı söylenen alana İSPARK kuruldu. Çevredeki esnaf ise mağdur olduklarını belirterek İSPARK girişini, saksılarla kapattı ve eylem yaptı.


“İSPARK girişini kapattık”
Konuyla ilgili gerekli şikayetlerde bulunduklarını ancak geri dönüş alamadıklarını belirten çevre esnafı Abdurrahman Demir, “Biz aylardır bu sorunla uğraşıyoruz. İSPARK yaya yolu dediği yeri araçlarla işgal etti. Buradaki ağaç yoğunluğu bizim işlerimizi etkiledi. Bizde bu sebeple İSPARK girişini kapattık. Biz bu konu için gerekli yerlere müracaat ettik. Kimse bize yardımcı olmadı. Bizde esnaf arkadaşlarla bir karar alarak burayı araç girişine kapattık. Biz burada otopark istemiyoruz. Yaya yolu olacağı söylenen alana İSPARK yapmak ne kadar doğru” diye konuştu.

 

Yorumlar 22 Yorum Var
  • HızırAliYıldırı 09.05.2022 16:59
    Cürek bir yöntem. Esnafın dükkanının önünü değnekçiler gibi otopark yap esnafın hareket alanını önünü kapat yayaya yürüme yolu olan alanı otopark yap sonra vatandaşa hizmet kılıfı altında yoluna çık milletten otopark parası al. Bu resmen şehir eşkiyalığıdır EKREM gereğini yap yapmıycaksan esnaf gereğini yapmış zaten ayak bağı olmasın kimse esnafa. Esnafın yanındayız yapılan eylem doğru ve haklıdır.
  • Kul insan 09.05.2022 16:33
    Sıkıntı var. Esnafı ciddiye almak gereklidir.
  • Jaramaz 09.05.2022 16:13
    Ekrem imamoğlu gerçekte akp nin spi sidir. Devleti Karadeniz li güzel vasıflı hermes çantalılar yönettiğinden, vede Ekrem de trabzonlu olması nedeniye bana göre akp nin casusu. Hiç bir insan bu kadar olumsuz bir iş yapamaz ve yapmaz.
  • gurbetci 09.05.2022 16:09
    eee ne yapsın reklam parası lazım o nedenle her yer ispark her yer çoook güzel .
  • süleyman 09.05.2022 14:54
    vız gelir tırıs gider diyor adam işine gelmeyen her şeye
Daha fazla yorum görüntüle