Yabancı uyruklu kadın, doğurduğu bebeği balkondan aşağı attı

Beylikdüzü’nde yaşadığı apartman dairesinde kendi başına doğum yapan yabancı uyruklu kadın, bebeği evin balkonundan zemin kattaki terasa attı. Korkunç olayda bebek hayatını kaybetti.

Yabancı uyruklu kadın, doğurduğu bebeği balkondan aşağı attı
Yabancı uyruklu kadın, doğurduğu bebeği balkondan aşağı attı
GİRİŞ 13.05.2022 12:08 GÜNCELLEME 13.05.2022 17:05
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre olay geçtiğimiz günlerde Beylikdüzü’nde bir sitede meydana geldi. İddiaya göre hamile olduğu öğrenilen Libya uyruklu A.K.M. adlı 39 yaşındaki kadın, bundan 2 ay önce, öz annesi ve üvey babası ile birlikte ülkesinden Türkiye’ye geldi. İstanbul’a yerleşme kararı veren aile, Beylikdüzü’nde bir siteden ev tuttu. Hamileliğini ailesinden gizlediği öğrenilen A.K.M., bir odada tek başına doğum yaptı. Yabancı uyruklu kadın, ölü doğduğunu iddia ettiği bebeğini oturdukları apartman dairesinin balkonundan binanın teras katına attı.



İddiaya göre bir süre sonra sitede karga istilası yaşandı. Apartman sakinleri, bir grup karga sürüsünün terasa atılan bebeğin cansız bedenine doğru uçuştuğunu fark etti. Durum önce site yönetimine, ardından da polise bildirildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, yaşanan korkunç hadiseyle ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

Terasa düşer düşmez öldüğü saptanan yeni doğmuş bebeğin, A.K.M. adlı Libya uyruklu kadının attığı ortaya çıktı. Yabancı kadın polis ekiplerince gözaltına alındı. Emniyete götürülen A.K.M. ve ailesi, sorguya alındı. Libya kökenli kadın emniyette verdiği ifadede ülkesinde Libyalı bahçıvanları tarafından cinsel istismara uğradığını, ölü doğduğunu düşündüğü bebeği teras katına attığını söylediği öğrenildi.



Adliyeye sevk edilen A.K.M. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 45
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    kadin ne derse dogru bu nasil sacmalik ayni seyi erkek yapsa cocuk zaten ølu dese su an idam yada elli yil hapis denir ne kadar dernek snatci bozmasi var ise sokak da olur idi kadin ne derse dogru kanun eden dandik sistem sanki olay olur iken kadinin yaninda idi suc var ølu yada sag idi fark etmez bir katliam var nasil birakirlar tam rezalet bir de yeni anayasa yapacaklar kalsin el attiklari seyi maf ediyorlar bunu birakan kim ise atin gitsin gørevden madem her suclu birakilacak ise mahkeme ne gerek var polis yakalasin on dk biraksin
    Cevapla
  • Goksel 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya haber yanlış ya bu kararı veren hakim. Bu adam öldürmeye giriyor ve cezası ağırlaştırılmış müebbet. Hakim bu suçtan dolayı serbest bırakıyorsa bu ülkede halkın hukuka güvenmemesi için elinden ne geliyorsa yapan bir yargı grubu var demektir.
    Cevapla
  • Salim Örnek 1 yıl önce Şikayet Et
    Türk ablalarından öğrenmiştir...
    Cevapla
  • israfil çengel 1 yıl önce Şikayet Et
    El vijdan.Hiç merhamet allah korkusu kalmamış gün yüzü görmez inşallah.
    Cevapla
  • Celalettin YAĞBASAN 1 yıl önce Şikayet Et
    sizde onu atın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yalanlara tepki gösterip borçları açıkladı! 20 günde 2 milyar TL harcamadıysanız...
DEM Partililer Atatürk ve Erdoğan'a hakaret etmişlerdi: AK Parti'den tepki