Bağcılar'da fabrika yangını

Bağcılar'da plastik fabrikasının deposunda yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yanan plastikler nedeniyle yükselen duman birçok ilçeden görüldü. Yangın kontrol altına alındı, soğutma çalışması sürüyor.

Bağcılar'da fabrika yangını
Bağcılar'da fabrika yangını
GİRİŞ 13.05.2022 13:43 GÜNCELLEME 13.05.2022 15:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bağcılar'da plastik fabrikasının deposunda yangın çıktı. Müdahalenin ardından söndürülen yangın nedeniyle depoda hasar oluştu.

Bağcılar 15 Temmuz Mahallesi 1294 Sokak'ta bulunan plastik malzemelerin geri dönüştürüldüğü fabrikanın deposunda saat 13.40 sıralarında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İşçilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, ambulans ve polis sevk edildi. İtfaiye yangına müdahale etti. Yangın, 30 dakikalık çalışmayla söndürüldü. Yangında ölen ve yaralanan olmazken dumandan etkilenen 5 çalışana ambulansta oksijen verildi. Depoda hasar oluştu.

Yangını gören Mehmet Sözen, "Öğlen saatleriydi. Herkes cuma namazındaydı. Çok şükür hiçbir yaralı yok" dedi.   

BAĞCILAR KAYMAKAMLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

Bağcılar Kaymakamlığı'ndan yangına ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada, "Bugün saat 13.40'ta ilçemiz 15 Temmuz Mahallesi Cami Yolu caddesindeki geri dönüşüm malzemeleri toplayan fabrikanın deposunda yangın çıkmıştır. Olay yerine ivedilikle güvenlik, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edilerek yangın söndürülmüş olup, soğutma çalışmaları devam etmektedir.  Çıkan yangında herhangi bir yaralı ve can kaybı bulunmamaktadır.  Dumandan etkilenen 5 fabrika çalışanı sağlık ekiplerimizce ayakta tedavi edilmiştir." denildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • dede 1 yıl önce Şikayet Et
    pkk fetö terör örgütü yakmıştır... böyle günlede bir ülkede anarşi kaos çıkarmak için komünist zihniyetli insanlık düşmnalarının taktiğidir. bir kaç yıl önce güneydoğudak tüm şantiyeleir ve fabrikalrı ateşe vermişlerid. chp bu alçakalra sadece ERDOĞANı suçlayarka teröe destek vermişti. bakınız aynı anda yurt dışında da TÜrk varlılalrına bir dizi saldırlar oldu. teröris kaftancıoğlu kararından sonra bir anda alçakalr saldırdı. uaynık olun.. VATANa saldırıp ERDOĞANa küfrederek kensdileirni kamufle etmeleirne aldanmayın. bunlar TÜRK ün VATANINA DÜŞMANDIRLAR.uyanın
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan son dakika açıklamaları!
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!