Dehşete düşüren olay: Eski damadını öldürüp varilin içinde saklamış!

Tuzla'da esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan Uğur Kahraman'ın (30) cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Cinayeti işledikten sonra cesedi bir varilin içine koyarak saklayan eski kayınpederi Hüseyin S.(46) adliyeye sevk edildi.

Dehşete düşüren olay: Eski damadını öldürüp varilin içinde saklamış!
Dehşete düşüren olay: Eski damadını öldürüp varilin içinde saklamış!
GİRİŞ 14.05.2022 15:11 GÜNCELLEME 14.05.2022 15:16

Uğur Kahraman'ın 2 yıl önce ayrıldığı eşinin bir süre önce Adıyaman'da intihar ettiği öğrenildi. 

Tuzla'da 27 Nisan 2022 tarihinde polise başvuran Erdoğan Kahraman, oğlunun 26 Nisan tarihinde evinden ayrıldığını bir daha kendisinden haber alamadıklarını söyleyerek ihbarda bulundu. Erdoğan Kahraman oğlunun hayatından endişe ettiğini söyledi.

KAYIP ŞAHISLAR BÜRO AMİRLİĞİ SORUŞTURMA AÇTI 

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olayla ilgili soruşturma açıldı. Yapılan inceleme sonucu 26 Nisan 2022 tarihinde evinden çıkan Uğur Kahraman'ın kayınpederinin otomobiline bindiği tespit edildi. Güvenlik kamera görüntülerinde Uğur Kahraman'ın eski kayınpederi ile otomobille uzaklaştığı görüldü.

Kayıp olan Uğur Kahraman'ın yaklaşık 2 yıl önce boşandığı eşi Ezgi A.(21)'ın yeniden evlendiği eşinin Adıyaman'daki evinde kendisini asarak intihar ettiği öğrenildi. Ezgi A.'nın iki çocuğunun Erdoğan Kahraman'ın evinde kaldığı belirlendi.

ESKİ KAYINPEDER GÖZALTINA ALINDI

Kayıp Şahıslar Büro Amirliğine bağlı ekipler yapılan çalışmanın ardından eski kayınpeder Hüseyin S.'yi gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğünde sorgulanan Hüseyin S. başlarda her şeyi inkar etse de daha sonra işlediği cinayeti itiraf etti.

Poliste ifade veren şüpheli Hüseyin S. kızıyla ayrıldıktan sonra damadı ile torunlarını görebilmek için ilişkisini devam ettirdiği öğrenildi. Damadının sık sık torunlarını göstermemekle tehdit ettiğini söyleyen Hüseyin S., "Beni torunlarımı göstermemekle tehdit edip, getir götür işlerini yapıyordu. Kızımdan geri kalan torunlarımı görmek için onun her türlü eziyetine katlandım." dediği belirtildi.

OLAYI DETAYLARI İLE ANLATTI

Olay günü eski damadının kendisini telefonla aradığını ve otomobille almasını istediğini anlatan Hüseyin S. "Onu otomobille aldım. Birlikte Tuzla, Aydınlı Mahallesinde bulunan evime gittim. Orada aynı konulardan dolayı yine aramızda tartışma çıktı." dedi.

"CESEDİ VARİLE KOYDUM"

Tartışmanın büyümesi üzerine eski damadının satması için verdiği tabancayı aldığını söyleyen Hüseyin S. "Onu bir el başına ateş ederek öldürdüm. Daha sonra cesedi bir varilin içine koyarak kapağı kapattım. Oturduğum apartmanın bahçesinde bulunan müştemilata sakladım." dedi.

İÇİNDE CESET OLAN VARİLİ HURDACILARA TAŞITTIRMIŞ

Cinayetin ardından eşinin fark etmemesi için evi temizlediğini, olayda kullandığı silahı parçalara ayırarak çeşitli yerlere attığını söyleyen Hüseyin S.'nin 5 gün sonra içinde ceset bulunan varili yoldan geçen hurdacılara para vererek taşıttığı ve Pendik'te bulunan kendi anne ve babasının evine götürdüğünü anlattığı öğrenildi. Burada varili hiç açmadan, binanın kullanılmayan asansör boşluğuna saklayan şüphelinin normal hayatına geri döndüğünü söylediği belirtildi.

POLİS CESEDİ BULDU

Polis şüphelinin ifadesi üzerine Pendik'te bulunan adrese gittiğinde, apartman boşluğundaki varili ve içindeki cesedi buldu. Ceset incelemelerinin ardından Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Aranan Şahıslar Büro Amirliğinde işlemleri tamamlanan şüpheli Hüseyin S. adliyeye sevk edildi. Hüseyin S. çıkışta "Kızımı öldüren, uyuşturucu ve fuhşa sürükleyen kişiydi. Cinayeti kızımın namusu, torunlarımın namusu için işledim." diye bağırdı

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış
Murat Kurum: "Ölçümlerimize göre 1.7 puan farkla kazanacağız"