Orman muhafaza memurunu döven 4 şüpheli serbest!

Osmaniye'de, ormanda kaçak kestikleri odunları taşıdıkları kamyonetlerini durduran orman muhafaza memurlarından Atilla Yıldız'ı dövdükleri suçlamasıyla gözaltına alınan 4 şüpheli, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Orman muhafaza memurunu döven 4 şüpheli serbest!
Orman muhafaza memurunu döven 4 şüpheli serbest!
GİRİŞ 16.05.2022 11:27 GÜNCELLEME 16.05.2022 11:27
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Osmaniye'de gerçekleşen olay, dün Yarpuz köyü yolunda meydana geldi. İl Orman İşletme Müdürlüğü'nde görevli orman muhafaza memurları, kaçak kesilmiş odunların taşındığı belirlenen kamyoneti durdurdu.

Kamyonet, işlemler için Dereli köyündeki Orman İşletme Müdürlüğü deposuna çekildi. Bu sırada kamyonetteki 4 kişi, tartıştıkları orman muhafaza memuru Atilla Yıldız'ı dövdü. Yıldız, yanında bulunan meslektaşları tarafından saldırganların elinden kurtarıldı.

Başından ve gözünden yaralanan Yıldız, ambulansla önce Osmaniye Devlet Hastanesi'ne daha sonra Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Atilla Yıldız'a saldıran 4 şüpheli, gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler, savcılıkta verdikleri ifadenin ardından serbest kaldı.

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • nail 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamın suratı ne halde üstelik devletin orman muhafaza memuru bu nasıl hakim adamın yediği dayak kar mı kaldı .adamın yerinde olsam ewmekl olurum sen ormanı korumak için canını hiçe say adamların yaptığına BAK ORMANDA AYI SALDIRSA bu hale gelmez.emekli ol kardeşim bu zamanda bu alemde kötüler hep haklı
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Ozaman hakimi tutuklayın
    Cevapla
  • Musa 1 yıl önce Şikayet Et
    Nerdesin ey ADALET.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!