Antalya Toptancı Hali'nde hortumla yerleri yıkayan bir işçi, arkadaşının suyun basıncını artırmasıyla yere düştü. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hali'ndeki bir komisyoncu dükkanında, seralardan gelen kasa kasa sebzeler iş yerinin işleme alanına alındı. Burada çalışan bir işçi, depo girişini basınçlı suyla temizlemeye başladı. Bu sırada arkadaşının hortumdan çıkan suyun basıncını artırmasıyla dengesini kaybeden işçi, geri geri sürüklendi. Basınçla kendi etrafında dönerek yere düşen işçi, su içinde kalınca arkadaşına kızdı.

O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı ve sosyal medyada paylaşıldı. 

Yorumlar 7 Yorum Var
  • BİR VATANDAŞ 17.05.2022 19:15
    BASINÇLI SU ÇOK TEHLİKELİ BİR SİLAHTIR.. ASLA ŞAKA YAPILMAZ..AmanHA...!!!!
  • hhüseyin 17.05.2022 15:56
    Çalıştığım fabrikada güvenlik görevlisinin başına çarptı ve arkadaş vefat etti. Çok teklikeli bir durum. Kasıt varsa gerekli cezayı müeyyide uygulanmalı bence
  • TurcoBEY 17.05.2022 13:03
    bu çok tehlikeli bir durum; basınçlı su ile et kalınlığı cmlerce olan demir-çelik kesiliyor. insanlarımız bazen cılkını çıkarıyor işin!
  • VatandaŞŞ 16.05.2022 21:40
    Kimsenin kimseye sormadan şaka yapma hakkı yok, şakalar şaka değil çünkü, açacaksın dava, tazminat ödesin, bu da benim şakam diyeceksin. Öldürmeye teşebbüs davası......
  • eşşek şakası 16.05.2022 20:13
    aracını yıkarken basınçlı su hortumunu elinden kaçırıp basınçlı suyla boğazını kesen ve maalesef ölen araç sürücüsü geldi aklıma.bizde bolca böyle düşüncesiz işler var.işim sonu çok kötü bitebilirdi.
Daha fazla yorum görüntüle