Kastamonu'da 'kaçak silah' operasyonu: 20 gözaltı

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, 210 personelin katımıyla gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda silah ele geçirilirken, 20 kişi gözaltına alındı.

Kastamonu'da 'kaçak silah' operasyonu: 20 gözaltı
Kastamonu'da 'kaçak silah' operasyonu: 20 gözaltı
GİRİŞ 17.05.2022 14:58 GÜNCELLEME 17.05.2022 14:58

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığınca silah ticareti yapan şahıslara yönelik yürütülen soruşturma çerçevesinde, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce uzun süreli devam eden çalışmalar neticesinde 33 ayrı adrese operasyon düzenledi. 210 personel ve 45 ekibin katılımı ile eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda ev ve iş yerlerine saklanmış 9 adet ruhsatsız tabanca, 10 adet tüfek, 5 adet kuru sıkı tabanca, toplamda 350 adet çeşitli çaplarda fişek, 10 adet şarjör, 49 adet reçeteye tabi sentetik uyuşturucu hap, 2 adet kılıç ve muşta ele geçirildi.

Olayla ilgili toplam 20 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AK Partili Bölük, AKPM'de parlamenterlerin yüzüne söyledi: Seyirci mi kalacağız?
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!