Saldırıda yaralanan askerimiz şehit oldu

13 Mayıs'ta teröristlerin havan saldırısında yaralanan Uzman Onbaşı Haydar Şenel tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.

Saldırıda yaralanan askerimiz şehit oldu
Saldırıda yaralanan askerimiz şehit oldu
GİRİŞ 19.05.2022 08:55 GÜNCELLEME 19.05.2022 10:32
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığı, Zeytin Dalı harekat bölgesinde teröristlerce gerçekleştirilen havan saldırısı sonucu yaralanan Uzman Onbaşı Haydar Şenel'in tedavi gördüğü hastanede şehit olduğunu bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "13 Mayıs'ta yaralanarak hastanede tedavi altına alınan Şenel, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak bugün şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadelerine yer verildi.​​​​​​

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • Musa 1 yıl önce Şikayet Et
    Şehidim hakkını bize helal et. ABD nin müttefik değil , düşman olduğunun Devlet Ricalince de alenen söylenebildiği günleri bizlere göster Allahım. Kahrolsun ABD ve Batı.
    Cevapla
  • Deli Yunus 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rahmet Eylesin Haydar oğul…. Tüm ailenin başı sağolsun, Allah bu acı kayıp için dayanma gücü versin. Merak etme huzur içinde ol, kanını yerde koymazlar.
    Cevapla
  • ALİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Atislarin yapildigi bölgeye giri.Bakalim ABD ve isbirlikcileri ne yapacak.ALLAH ŞEHİDİMİZE RAHMET EYLESİN
    Cevapla
  • SONTERÖRBÜKÜCÜ 1 yıl önce Şikayet Et
    İnne lillahi ve inne ileyhi raciun.
    Cevapla
  • Molla 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor