Sıvı yağ hırsızları suçüstü yakalandı

İstanbul'da çalışanların da yardımıyla marketten sıvı yağ çalan 3 şüpheli suçüstü yakalandı. Şüpheliler gözaltının ardından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Sıvı yağ hırsızları suçüstü yakalandı
Sıvı yağ hırsızları suçüstü yakalandı
GİRİŞ 19.05.2022 16:08 GÜNCELLEME 19.05.2022 16:08
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

İstanbul Esenler'de bir marketten piyasa değeri yaklaşık 5 bin lira olan sıvı yağ çaldıkları iddia edilen 3 kişi yakalandı. 

Esenler'de polise başvuran bir marketin yetkilileri, çalışanlarının da yardımıyla mağazalarından hırsızlık yapıldığı yönünde ihbarda bulundu.

Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri ihbar yapılan marketin önünde beklemeye başladı. Kısa bir beklemenin ardından şüpheli iki kişinin, alıveriş arabasının içine koydukları 5 litrelik sıvı yağlarla uzaklaştığı görüldü.

Kasadan geçirilmeden dışarı çıkarıldığı anlaşılan sıvı yağları taşıyan kişileri takip eden polis onları park ettikleri minibüslerine kadar izledi.

Sıvı yağları minibüse koymak üzere olan şüpheliler polis ekipleri tarafından yakalandı. 

Şüphelilerin işlemleri Asayiş Şube Müdürlüğü, Dolandırıcılık Büro Amirliğinde yapıldı.

Sıvı yağlarla birlikte yakalanan D.B.(22) ile A.B.(22) ve daha sonra gözaltına alınan M.B(18) adliyeye sevk edildi. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 46
  • hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    kuyumcudan daha kolay ve daha karlı. iyi fikir. adam acemi demeki
    Cevapla
  • Mustafa Akın 1 yıl önce Şikayet Et
    Kuyumcu soymaktan daha kârlı.
    Cevapla
  • dede 1 yıl önce Şikayet Et
    yav EVLETİMİZE teröstleri etkisiz hale getirdiği için seri katil idyeb chp li canan kaftancıoğlunu nasıl bir cezaysa dışarıda hakretlerine küfürleirne devam et haklıısn der gibi serbest bırkana hapse tıkayamayan yargımız bu hırsızlar akeisnlikle dokunmasınalr. vatan hainleişrne ceza veremiyorsak hırısz da ceza almasın
    Cevapla
  • Eren 1 yıl önce Şikayet Et
    Hırsızı yargılamayan tek ülkeyiz dünya üzerinde sanırım
    Cevapla
  • Gazeteci 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben size neden serbest kaldıklarını çok kısa izah edeceğim. Çünkü muhalefet öyle güzel ve cesur algı yapıyor ki "adamlar aç kaldı yağa gelen zamlardan sonra zavallı halk yağ çalmaya başladı, onları da hapsettiler" diyecekler diye bu hırsızları içeri atmaktan korkuyorlar. Anladınız mı? Tıpkı Ekrem'i, Canan'ı, Tanju'yu, Gezicilerin çoğunu, İzmir'de sela okuyan görevliyi darp edenleri olduğu gibi, bunları da korkudan serbest bırakıyorlar.
    Cevapla
  • Eren 1 yıl önce Şikayet Et
    Çalan adam hırsızdır bunun izahı yok, atacaksın içeriye atmıyorsan görevini yerine getirmiyorsun demektir. Algılara uyup ülke yönetilmez ne anlatıyorsun sen! Kimse çalışmasın çalsın o zaman, nede olsa cezası yok öylemi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı