21 Mayıs 2022 Cumartesi ülke ve dünya gündeminde dikkat çeken gelişmeleri Haber7.com okuyucuları için derledik.

Spiker: Müge ÇAKMAK

Kurgu: Yasin AKÇA

Kameraman: Mutlu ŞAHİN


İnsan başları için karar
İzmir’de bir ev ve depoya yapılan operasyonda bulunan tarihi eser ve insan başları için rapor hazırlandı. Güney Amerika, Afrika ve Mısır kökenli tarihi eserlerin iade edilmesine karar verildi.


Müjde için gözler Erdoğan’da
Sağlık Bakanlığı, dün akşam koronavirüs tablosunu açıklamadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu akşam akşam gençlerle buluşmasında maske zorunluluğunun kalktığına dair müjde açıklaması bekleniyor.


İçeride mağduriyet, dışarıda şatafat!
Askeri öğrenci Mustafa Enis Durak üzerinden mağduriyet kampanyası başlatan FETÖ, yurt dışında şatafatı tercih ediyor. İtalya’ya lüks yatla kaçmaya çalışan 19 FETÖ’cü Yunanistan’ı sığındı.


Rusya, Finlandiya’ya gazı kesti
NATO üyeliği için Türkiye’nin vetosuyla karşı karşıya kalan Finlandiya’ya bir kötü haber de Rusya’dan geldi. Moskova yönetimi, rubleyle ödeme yapmayan Finlandiya’ya gaz akışını durdurdu.


Benzine 1 lira indirim
Benzine bu geceden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira indirim geldi. Benzinin litre fiyatı İstanbul’da 22 lira 86 kuruşa, Ankara ve İstanbul’da ise 22 lira 97 kuruşa düştü. 


Atilla Taş’tan çirkin sözler
Şarkıcı Atilla Taş, Karadenizlilere sosyal medyadan hakaret etti. Para onlarda, espri onlarda. Bu Karadenizlilerden bıktık" diyen Taş, gelen tepkiler sonrası özür diledi.

Göğsümüzü kabartan başarı
Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda dün ringe çıkan Buse Naz Çakıroğlu, Hatice Akbaş, Busenaz Sürmeli ve Şennur Demir altın madalya kazanarak destansı bir başarıya imza attı.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • SİVASLI 22.05.2022 12:26
    izmirde bulunan başları kemal beye takın,kendini başka hisseder.daha verimli iş yapar.belkide dünyaya gelen ilk insan benim der,seçmenleride inanmaya hazır zaten.
  • Hüseyin Çavuş 22.05.2022 11:49
    Karadenizde gazda var unutma şarkıcı ..!
  • Kızılelma 22.05.2022 02:03
    Para Karadenizlilerde Espri karadenizlilerde peki bunların karadenizlilerde olması gündemlerden silinmiş hatta kazınmış olan Atilla Taşın çenesini neden yoruyor.Karadenizliler zirzobların zırvalamalarını hiç hoş karşılamazlar.