Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Çerkes Sürgünü' paylaşımı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çerkes Sürgünü'nün 158. yıl dönümünde, olayda hayatını kaybedenleri andı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Çerkes Sürgünü' paylaşımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Çerkes Sürgünü' paylaşımı
GİRİŞ 22.05.2022 02:05 GÜNCELLEME 22.05.2022 02:05
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, "Ana vatanları Kafkasya'dan sürgün edilmelerinin yıl dönümünde Çerkes kardeşlerimizin yaşadığı, yüzyıllar geçse de unutulmayacak tarifsiz acıları hüzünle yad ediyor, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet niyaz ediyorum." ifadesini kullandı.

 

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Dişe diş 1 yıl önce Şikayet Et
    Gerek yok.Komşu ülkelerle ikili ilişkilere zarar verebilir.Elbette bizi üzer lakin ülkenin geleceği ve komşu ülkelerede dikkat etmeliyiz.Aynı şey değil diyeceksiniz ama Biz nasıl Ermeni techirini soykırım diyenlere kızıyirsak onlarda öyle.Öyle görürler.Abd parlementoda kabul etti ve dost olmak için koşturuyoruz.Ha karşılık verecekseniz zenciler kızılderililerin katliymını bizde meclisten geçirelim.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi