Bodrum'da 2 otomobil çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Bodrum'da 2 otomobil çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı
Bodrum'da 2 otomobil çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı
GİRİŞ 23.05.2022 19:40 GÜNCELLEME 23.05.2022 19:40

Kaza, bugün saat 15.00 sıralarında Gölköy Mahallesi, Bülent Ecevit Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Şerif Aydın'ın kullandığı 35 AUL 334 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Ferdi Öztaşkın yönetimindeki 48 AHA 303 plakalı otomobil çarpıştı.

Kazada her iki sürücü ile araçlarda bulunan Osman Yerleşti ve Oğulcan Yerleşti yaralandı. Yoldan geçen diğer araç sürücülerinin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Jandarma ekiplerince trafik akışı kontrollü olarak sağlandı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar çevre hastanelere kaldırıldı. Durumu ağır olan Osman Yerleşti, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Diğer 3 yaralının ise tedavilerinin sürdüğü bildirildi. Kaza nedeniyle kontrollü olarak sağlanan trafik akışı, otomobillerin yoldan kaldırılmasının ardından normale döndü. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!