Gazeteci Cüneyt Özdemir CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddialarını topa tuttu. Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki ABD'de kurulan bir vakıf üzerinden suçlamalarına karşı Cüneyt Özdemir "Küçük rakamlardan saçma komplo teorisi" yorumunda bulundu. CHP'nin giderek kontrolü kaybettiğini söyleyen Özdemir "Durum düşündüğümüzden de vahim" dedi.

"BEN İKNA OLDUM!"

Cüneyt Özdemir iddiaları "Küçük rakamlardan saçma komplo teorisi" olarak yorumladı. CHP'yi eleştiren Özdemir Twitter'dan şu ifadeleri paylaştı:

"Erdoğan ailesi 30-40 milyon doları ABD'deki vakıflara yollayıp başları Türkiye'de sıkışınca ABD'ye kaçacaklarmış. İddia bu... Ben ikna oldum! Ya Türkiye'de muhalefet bu kadar küçük rakamlardan bu kadar saçma komplo teorisi kuramaz diyorum ama kuruyor işte, vallahi inanılmaz!"

"Yahu fısıltı gazetesinde bile bu rakamların on misli hatta yüz misli konuşuluyor madem bir şey ortaya atacaksınız bunu onla, yüzle çarpın bari... Ha bir de ABD'ye para kaçırıp kaçma 'procesi' de süper. Dünyada bir ilk olabilir! Diktatörler genelde ABD'den kaçmıyorlar mıydı?"

DURUM ÇOK VAHİM

"ABD'deki AK Partili vakıfların katakullilerini incelemek ayrı, böyle saçma sapan bir komplo teorisini bizzat muhalefet liderinin ağzından sanki büyük bir şey açıklıyormuş gibi anlatmak çok çok ayrı. Durum düşündüğümüzden çok daha vahim demektir. Büyük hayal kırıklığı..."

 

Yorumlar 129 Yorum Var
  • aynen 26.05.2022 17:39
    Har seferinde rezil oluyorlar millete yinede utanmıyorlar bu kadar yalan söyleyen kişiyi kim seçer kay bedeceyini bildikleri için saçmalıyorlar
  • M, Ersen 26.05.2022 16:17
    Ben CHP lilere acıyorum kasetle gelen ve HDP yi kollayanın peşinden gidiyorlar yazık Maltepe mitinginde ATATÜRK YOK
  • Çetin AY 26.05.2022 15:33
    Ya hadi bu KK yı herkes tanıyor da çıkıp hâlâ ona oy veren kendisini akıllı medeni olarak görenlere ne demeli.
  • Aga 26.05.2022 15:32
    Sallıyorda kitlesi arkasında kapı gibi duruyor…Bizimkiler amayla başlıyor patlıcan,soğan,patates deyip ama ama devam ediyor
  • Trakyalı 26.05.2022 13:08
    Yalancı çoban vardı masalda sadece yalan söylerdi ve insanlar bunun ne kadar kötü bir şey olduğunu çocuklarına belletmek için yalancı çobanın hikayesini anlatırlardı... Şimdi karşımızda hem yalancı hem iftiracı hem de utanmadan arsızca hakaret eden bir tip var, çobanı MUMLA aratan ama karşısında da onun MUMUNU yatsıya kalmadan söndüren yiğitler hep olacaktır...
Daha fazla yorum görüntüle