Beyazıt'taki çatışmada yaralanan Azerbaycanlı oyuncu Kamran Dadashzade hayatını kaybetti

Fatih'te iki grup arasında çıkan silahlı kavgada ağır yaralanan Kamran Dadaşzade (53) hayatını kaybetti. Azerbaycanlı Dadaşzade'nin oyuncu olduğu, pek çok dizi ve filmde rol aldığı öğrenildi.

GİRİŞ 26.05.2022 15:45 GÜNCELLEME 26.05.2022 15:45
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Fatih Beyazıt Çadırcılar Sokak'ta 23 Mayıs Pazartesi günü  sabah  saatlerinde silahlı kavga çıktı. Çatışmanın arasında kalan Azerbaycanlı Kamran Dadashzade başına isabet eden kurşunla ağır yaralandı. Kamran Dadashzade tedavi gördüğü İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde hayatını kaybetti. 

Beyazıt'taki çatışmanın yeni görüntüleri ortaya çıktıBeyazıt'taki çatışmanın yeni görüntüleri ortaya çıktı

Beyazıt'ta polisle şüpheli şahıslar arasında silahlı çatışmaBeyazıt'ta polisle şüpheli şahıslar arasında silahlı çatışma

OYUNCU OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Bir süredir ailesiyle birlikte İstanbul'da yaşayan Kamran Dadashzade'nin dizi ve filmlerde oyunculuk yaptığı ortaya çıktı. Azerbaycan Sumgayıt Devlet Dram Tiyatrosu oyuncu olan Dadashzade'nin  Türkiye'de bir çok dizide rol aldığı öğrenildi. 

16 ve 20 yaşında iki kız çocuğu babası olan Dadashzade ek olarak da elektrik işleri işle uğraşıyordu. Kamran Dadaşzade'nin  o gün elinde taşıdığı malzeme çantası ile elektrik işlerini yapacağı iş yerine doğru yürüdüğü ve çatışmanın ortasında kaldığı öğrenildi. 

"TANINAN VE ARANAN BİR YÜZDÜ"

Kamran Dadashzade'nin arkadaşı Ayhan Ünlü, "Çok kaliteli, çok düzgün bir insandı. Benim iki tane oyunumun yönetmenliğini yaptı. Azerbaycan'la ilgili iki tiyatro oyunu yaptık.  Türkiye'de dizi ve sinemalarda rol aldı.  Azerbaycan'lı olduğu için tanınan ve aranan bir yüzdü. Ölümü bizi çok derinden sarstı.  O gün elektrik tesisat işi yapıyordu o gün elinde çantayla işe gidiyordu. Çatışma sırasında iki grubun arasında kalıyor. Mermi kafasına isabet ediyor. Dün de vefat etti. Güvenlik zafiyeti vardı" diye konuştu. 

Dadashzade'nin çatışmanın ortasında kaldığı anlar cep telefonu ve güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. 

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 28
  • hido 1 yıl önce Şikayet Et
    onca polisin yaninda silah cekip adam vurabiliyorsan o memlekette adalet denen bisey yok..
    Cevapla
  • Turuncu 1 yıl önce Şikayet Et
    adam polisin yanında silahla adam vuruyor
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    herkes deli dana gibi....idam gelmeden kimse huzur bulmaz. Vesselam!
    Cevapla
  • ottomanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    kardeş payı dizisinde Azerbaycan cumhur başkanı rolu oynamıştı 2 bölüm
    Cevapla
  • Samsun55 1 yıl önce Şikayet Et
    Ah be abim gördün kargaşa var hâla ileri hareket ediyorsun keşke geri yada dükkanın birine sıgınsaydın. Bu gibi durumlarda içgüdü anlık karar verme çok önemli. Allah Rahmet eylesin çok acı bir durum.
    Cevapla
  • Yorumcu 1 yıl önce Şikayet Et
    Vade dolunca hiç birşey yapamıyorsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı