İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in İzmitlilerle buluşma alanında arbede yaşandı.

Bir dizi ziyaret için Kocaeli’ye gelen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in İzmitlilerle buluşma alanında arbede yaşandı. Olay, İzmit ilçesi Ömerağa Mahallesi Alemdar Caddesi üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Meral Akşener’in İzmit halkıyla buluşmak üzere aracıyla alana gelmek üzereyken bir otomobil hızlı şekilde geçti. Durum, Akşener’i bekleyen partililerin tepkisine sebep oldu. Otomobilin sürücüsü kontağı kapatınca, sözlü tartışma arbedeye dönüştü. Bazı partililer otomobile vurdu. Otomobildekiler alanda görevli polisler tarafından tahliye edilerek uzaklaştırıldı. Ardından alanda arbede yaşandı. Olaylar yatıştıktan sonra Meral Akşener alana gelerek vatandaşlarla buluşmasını gerçekleştirip esnafa ziyaretlerde bulundu.

Yorumlar 186 Yorum Var
  • Gaziantepli 28.05.2022 15:05
    Ne Öcalan, ne Kılıçdaroğlu, ne İmamoğlu, ne Yavaş, Türkiye için en tehlikeli kişi Akşener'dir. Amerika'nın Türkiye için en büyük projesidir.
  • Vatan Evladi 28.05.2022 14:01
    Gerçekten milliyetçi olanlar AKP yi ve MHP yi destekler. Bebek ve masumların katili Cemil Bayikin gösterdiği ve işaret ettiği partileri değil.
  • hamit 27.05.2022 11:13
    akp troller milleti galeyana getirmiş sosyal medya yasası bu trolleride kapsayacak mı yoksa kapsam dışı mı kalacaklar
  • ŞAHİN 27.05.2022 11:09
    Bu kripto Ermeni'nin aidiyetini, kimliğini, milliyetini artık açıklayın da milliyetçi/ülkücü maskesine aldanıp ardına takılan geri zekalıları uyandırın.
  • Hakan 27.05.2022 10:44
    Anca cadde arasi kalabalik. Oda kendi teskilatlarindan topladiklari adamlar. Bunlar secime kadar meydan toplantisi yapmaz diye talimatlari var, yoksa millet bunlarin yalniz oldugunu gorecek
Daha fazla yorum görüntüle