Bursa'da 100 bin avroluk soygun girişimi!

Bursa'da bir bankanın operasyon merkezine getirilen ve içinde 100 bin avro bulunan para torbasını çalmak isteyen şüpheli, güvenlik görevlileri tarafından yakalandı.

Bursa'da 100 bin avroluk soygun girişimi!
Bursa'da 100 bin avroluk soygun girişimi!
GİRİŞ 27.05.2022 07:04 GÜNCELLEME 27.05.2022 07:04

Bursa'nın Merkez Osmangazi ilçesi Dikkaldırım Caddesi'nde, kimliği açıklanmayan bir şüpheli, bir bankaya ait nakit operasyon merkezine para sevkiyatı yapıldığı sırada bir para torbasını almaya çalıştı.

Durumu fark eden özel güvenlik görevlileri, şüpheliyi etkisiz hale getirdi. Banka görevlilerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

AA'nın haberine göre; polis ekiplerince gözaltına alınan şüpheli, polis merkezine götürüldü. Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürerken para torbasında 100 bin avro olduğu öğrenildi.

KAYNAK: AA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı