28 Mayıs 2022 Cumartesi ülke ve dünya gündeminde dikkat çeken gelişmeleri Haber7.com okuyucuları için derledik.

Spiker: Müge ÇAKMAK

Kurgu: Yasin AKÇA

Kameraman: Mutlu ŞAHİN

 

Ana başlıklar: 


'Kocanı Nasıl Öldürürsün'ün yazarı kocasını öldürdü!
ABD son günlerde eşine az rastlanır bir cinayet davasıyla çalkalanıyor. Yıllar önce 'Kocanı Nasıl Öldürürsün' adlı makale kaleme alan yazar Crampton Brophy, kocası Daniel Brophy'yi öldürmekten suçlu bulundu. Kadının kocasını vurmadan bir süre önce internetten takip ve tespit edilmesi çok zor olan hayalet silah seti satın aldığı ortaya çıktı. 


Terör örgütü PKK'ya ağır darbe
Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada; Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit operasyon bölgesinde 18 PKK'lı teröristin daha SİHA operasyonu ile etkisiz hâle getirildiği duyuruldu.


PKK’ya yeni operasyon
İçişleri Bakanlığı: Muş'ta 565 personelin katılımıyla Eren Abluka-13 Şehit Jandarma Üsteğmen İsmail Moray Operasyonu başlatıldı.


Ukrayna Türkiye'den yardım istedi!
Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş etkilerini göstermeye devam ediyor. Ukrayna uğradığı Rus saldırıları sebebiyle zor günler geçirirken yatırım zincirlerinin zarar görmesi sebebiyle Türkiye'den yardım istedi.


Benzin ve motorine bir zam daha geldi
Akaryakıt fiyatlardaki hareketlilik devam ediyor. Dünkü zammın ardından bu gece benzine 70, motorine ise 97 kuruş zam geldi. Böylelikle benzin 25 TL'yi, motorin ise 24 TL'yi aşmış oldu.

 

Devler liginde final zamanı

Şampiyonlar Ligi finalinde İngiliz ekibi Liverpool ile İspanyol temsilcisi Real Madrid bu akşam, Paris’teki Stade de France’ta karşı karşıya geliyor.


Beşiktaş'ın borcu açıklandı!
Beşiktaş Kulübü'nün 2021 yılı itibarıyla kulübün borcu 4 milyar 900 milyon 612 bin lira olarak açıklandı.
 

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Efdal 29.05.2022 09:04
    Kafirlerin en büyük işi çabası boş kitaplar yazmak böyle flim dizi kitaplarla hem kendilerini hem dünyayı bozdular ahlak aile akraba bağı kopardılar Allak CC fırsat vermesin
  • Aytek 29.05.2022 08:56
    Şekil a da görüldüğü gibi
  • Ali haydar yemez 28.05.2022 19:52
    Yazar konu uygulamalı anlatmış.
  • Bamsı 28.05.2022 18:05
    Rabbim bu benzeri insanların şerrin den sana sığınırım ailemizi ve efradımızı bu kafirlerden uzak eyle. amin