Tartıştığı eşini boğarak öldüren koca tutuklandı

Düzce’de, tartıştığı eşi Nevriye Şeker’i (54) boğarak öldüren Ali Şeker (65), sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Tartıştığı eşini boğarak öldüren koca tutuklandı
Tartıştığı eşini boğarak öldüren koca tutuklandı
GİRİŞ 29.05.2022 02:32 GÜNCELLEME 29.05.2022 02:33
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Olay, dün öğle saatlerinde Demetevler Mahallesi’nde meydana geldi. Ali Şeker, bilinmeyen nedenle tartıştığı eşi Nevriye Şeker’i boğdu. Evden gelen sesler üzerine komşuların haber vermesiyle gelen polis ekibi, kaçmaya çalışan Şeker’i yakalayarak gözaltına aldı. Sağlık ekibi de yaptığı kontrolde Nevriye Şeker’in yaşamını yitirdiğini belirledi.

Ali Şeker ise emniyetteki ifadesinde, tartışma sırasında anlık sinirle eşini öldürdüğünü, çok pişman olduğunu söyledi. Adliyeye sevk edilen Ali Şeker, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

 

KAYNAK: DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Elbette öldürmesi onaylanamaz ama kadınlarımız ele avuca sığar halde değiller,sade çığırdan çıktılar. ya bu kadar taşkınlık bu kadar şımarıklık bu kadar bu kadar olmaz ne adama karşı bir saygı ne adama karşı bir sevgi ne adama karşı bir dikkat hiçbir şey yok çıldırtıyorlar insanı adeta.
    Cevapla
  • Hüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    Kuran dersi Risale-i Nur dersleri dinlemiş olsalardı bu canlılığı yapamayacak idi. Ahiretini ciddi çalışıp bir asker gibi Allah'a kulluk yapacaklardı.
    Cevapla
  • Yiğido 1 yıl önce Şikayet Et
    Küçük Çocuk iken Oyman Kuran İslam dersi vermezseniz büyüyünce ya Dinsiz veya Zındık Ataist Deis olur Katil eşkıya hırsız yetişir
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 1 yıl önce Şikayet Et
    Öldüresiye sevmek bize mahsus bir şey olmaya başladı!
    Cevapla
  • Yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    Öfkene yenilmeseydin be amca ,eşin gene ölecekti ama sen katil olmayacaktın .Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • hakan gardas 1 yıl önce Şikayet Et
    Nezaman ölecegimizi bilen Allah elbette nasil ölecegimizi ve sebebini de biliyordur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!