Başkan Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanlığı ataşeleri ve müşavirleriyle bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanlığı müşavir ve ataşeleri ile bir araya geldi.

Başkan Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanlığı ataşeleri ve müşavirleriyle bir araya geldi
Başkan Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanlığı ataşeleri ve müşavirleriyle bir araya geldi
GİRİŞ 02.06.2022 22:30 GÜNCELLEME 03.06.2022 04:09
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki basına kapalı gerçekleşen görüşmede Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş da hazır bulundu.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • İbrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    Din elden gidiyor. Nesiller dinsiz (Ateist) yetiştiriliyor. Çıplaklık zirve yapmış, camiiler boş. Namazsızlık almış başını yürümüş. Zulüm her yeni sarmış. Hayırlı bir silkinme lazım. Üzerimizde; çok dinamik, sinsi, aktif, çok kapsamlı, çok akıllı tuhaf bir gücün saldırısı var. İşte bu güç; "bunun (deccaliyetin) saldırılarını ancak iman sahipleri anlar, gayrisi anlamaz, anlamayan ona hizmet eder" şeklinde ifade ve işaret edilen güçtür. Rabbim Ümmet-i Muhammed'e yardım eylesin, amin.
    Cevapla
  • Birol 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim hayirlara vesile kilsin insallah
    Cevapla
  • Kul insan 1 yıl önce Şikayet Et
    Diyanet işleri Bakanlığı olsun lütfen. İlim amel ihlas ile vaaz , nasihatler verilmelidir. Allah cc buyurdu Yapmadığınız şeyleri neden söyler durursunuz. Büyük yangın bir kibrit ile başlar mı başlamaz mı. Sigara haram olduğu halde kibrit çakılıyor çakmak çakılıyor. Diyanet haram fetvası verdi. Bu nasıl pratik yaşam ihlas çelişkili.
    Cevapla
  • MUHAMMET R ARSLAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah.Bir elde Kuran,diğer elde haram,dilde riya.Ne ordan geçerim ne burdan.O zaman iyi bir fikir vereyim.Rusya'da -273 derecede, teknolojiyle ölümsüzlüğün bulunacağına inanıp kendini şoklatanlar var.Elon Musk'ta "Aslında insanı 500-600 yıl yaşatmak,hatta ölümsüzleştirmek mümkün ama değişimin önünde engel oluşturur" diyor.Sigara için aradığında "Ben değişimden,yenilikten yanayım" deyip bir ricada bulunursun.Üçüncü yol tövbe ama kul hakkına Allah müdahele etmez.Pek garantisi yok.Ya Musk ya -273 .
    Cevapla
  • ilker 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin bu yorumun ateist bir düşünce, değişim adı altında islam dinini yozlaştırma projesisin, güya iyi niyet gibi yazılmış yorum, fitnenin taa kendisi
    Cevapla
  • Emre 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne saçmalıyorsun sen
    Cevapla
  • Enes 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka kardeşim, bu ümmete iftira öğretmekten başka ne iş yaparsın. Burada suçladığın insanlar, İslam'ı Türk milletini bulundukları çoğrafyada temsil ediyorlar, yıkılan köprüleri inşa etmeye çalışıyorlar. Sen ne yapıyorsun ??????
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlara vesile olmasını cenabı Allah'tan Niyaz ederim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Açık kapı bıraktı
Meral Akşener AVM gezisinde görüntülendi