HDP’nin İstanbul, Bingöl ve Edirne başkanlarına gözaltı kararı

HDP’nin İstanbul, Bingöl ve Edirne başkanlarının da aralarında yer aldığı Tekirdağ merkezli 10 ilde Yapılan PKK/KCK soruşturması kapsamında çok sayıda kişi hakkında gözaltı kararı çıktı.

GİRİŞ 03.06.2022 07:59 GÜNCELLEME 03.06.2022 09:30
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Teröristlerle mücadele sınır ötesinde olduğu gibi şehir yapılanmasında da hız kesmeden devam ediyor.

HDP’nin İstanbul, Bingöl ve Edirne başkanlarına gözaltı kararı çıktı. Tekirdağ merkezli 10 ilde Yapılan PKK/KCK soruşturması kapsamında çok sayıda kişi hakkında gözaltı kararı çıktı.

HDP'Lİ İSİMLER DE ARALARINDA

Gözaltı kararı verilen isimler arasında HDP’nin İstanbul, Bingöl ve Edirne başkanları da yer almakta. Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Ekipleri bir çok adrese eş zamanlı operasyon düzenliyor. Tekirdağ Merkezli 10 ilde yapılan operasyon hakkında 40 kişiyi aşkın gözaltı kararı verdi. İstanbu'da bulunan Halkların Demokratik Kongresi genel merkezi de operasyon kapsamında aranıyor.

KAYNAK: İHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 29
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunların tek yaptığı hdpkk nın bölücü faaliyet. Başka bi amaç yok
    Cevapla
  • Kara Duman 1 yıl önce Şikayet Et
    Seçimden bir kaç gün önce sosyal medyadan terör örgütleri lehine paylaşım yapanları içeri alacaksın. Oy kullandirmiycaksin bu hainlere. Barajı geçemesinler.
    Cevapla
  • Mete TÜRK 1 yıl önce Şikayet Et
    Belgesel izlerken sırtlan sürülerini görmüşünüzdür. Nerde bir leş var hemen oraya gelirler. Durup dururken oraya buraya saldırırlar. Tek başına bir aslan görünce kalabalık halinde onun etrafında dönerler. İki üç aslan görünce hemen kaçarlar. Bu pkk/ypg/pyd/kck/hdp/ lilerden hiç bir farkı var mı? Bence yok. Ben bir TÜRK vatandaşı olarak Mecliste ve ülkemde terörist istemiyorummm. Hdp li belediyelerin tamamına kayyum atanmalı. Ne kadar hain varsa hepsi içeri atılmalı. Kaçmaya çalışanlar itlaf edilmeli. Hem de hemen.
    Cevapla
  • Sinem YILDIRIM 1 yıl önce Şikayet Et
    HDP parti değil terör örgütüdür mensupları teröristtir .HDP oy verenlerde terörist ve vatan hainidir bu partinin acilen kapatılması tüm üyelerinin vatandaşlıktan çıkarılıp yurt dışına sürülmesi gerekir diye düşünüyorum.Bölücüler bu ülkede barındırılmamalı.
    Cevapla
  • muhammet beyazal. 1 yıl önce Şikayet Et
    Devlet ne yapacağını bilir sabırla hareket eder, günübirlik kararlar değil. önce takip, suçların işlenmesi ve ardından hukuksal kararlar. kimse hukuğun dışında görmesin kendini. gün gelir çarpılır kanunlara.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti