13 yıl hapisle aranıyordu, havalandırma boşluğunda yakalandı

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde, 13 yıl 3 ay hapis cezasıyla aranan A.K. (30), polis ekiplerince havalandırma boşluğunda yakalandı. Polisin "Canına kastın mı var, değer mi?" dediği A.K., "Değer" cevabını verdi.

13 yıl hapisle aranıyordu, havalandırma boşluğunda yakalandı
13 yıl hapisle aranıyordu, havalandırma boşluğunda yakalandı
GİRİŞ 10.06.2022 16:00 GÜNCELLEME 10.06.2022 16:00
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, 'hırsızlık' suçundan hakkında kesinleşmiş 13 yıl 3 ay hapis cezası bulunan A.K.'yi yakalamak için harekete geçti. Firari hükümlü A.K.'nin, Kocasinan ilçesine bağlı Ziyagökalp Mahallesi'ndeki adreste saklandığı belirlendi. Eve düzenlenen operasyonla A.K., havalandırma boşluğunda yakalandı. Polisin "Canına kastın mı var, değer mi?" dediği A.K., "Değer" cevabını verdi. A.K., işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • mmed 1 yıl önce Şikayet Et
    hapis cezası kalkmalı! suçun cinsinden ceza ilkesi gelmeli.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
2 askeri helikopterler havada çarpıştı!
Sİyonist İsrail destekçisi Alman Cumhurbaşkanı'na  "Leva Palestina" şarkısı dinlettiler