Yalova'da dehşet! Domuz yerine arkadaşını vurup öldürdü

Yalova’da av sırasında arkadaşı İbrahim Mandıracı’yı domuz sanıp ateş ederek öldüren Hulusi Efe hakkında, 22 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Yalova'da dehşet! Domuz yerine arkadaşını vurup öldürdü
Yalova'da dehşet! Domuz yerine arkadaşını vurup öldürdü
GİRİŞ 11.06.2022 10:28 GÜNCELLEME 11.06.2022 10:28
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Yalova'da domuz sanıp ateş ederek arkadaşının ölümüne neden olan sanığın 22 yıla kadar hapsi isteniyor.

Olay, 10 Şubat 2021’de Armutlu ilçesi Mecidiye Mahallesi Soğanlı Tepe Mevkisi'nde meydana geldi.

İbrahim Mandıracı(35), arkadaşları Serkan Tümer, Tuncay Karasu, İbrahim Alyanak, Ali Akın ve Sefa Akın ile birlikte domuz avına çıktı. Gruba, daha sonra Hulusi Efe(37) de dahil oldu.

İddiaya göre Hulusi Efe, arkadaşının verdiği tüfekle, kendisine söylenen yerde beklerken domuz olduğunu düşünerek iki el ateş etti. Ardından ateş ettiği bölgeye giden Hulusi Efe, İbrahim Mandıracı’yı aracının yanından kanlar içerisinde yerde hareketsiz yatarken buldu.

SERBEST BIRAKILDI

Efe, hemen diğer arkadaşlarına haber verdi. Arkadaşları tarafından Armutlu Devlet Hastanesi’ne götürülen İbrahim Mandıracı, kurtarılamadı. Olay sonrası gözaltına alınan Hulusi Efe, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

DAVA AÇILDI

Hulusi Efe hakkında Bursa 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde ‘Olası kastla adam öldürmek’ suçundan, 22 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

İlk kez hakim karşısına çıkan Hulusi Efe, çıktığı ilk duruşmada, kendisine yöneltilen suçlamaları reddederek, "Olay günü bir çiftçinin bozulan traktörünü yaptım. Bu sırada domuz avına çıkan arkadaşlarım Serkan Tümer, Tuncay Karasu ve İbrahim Alyanak ile karşılaştım. Onlara katılmamı istediler. İbrahim bana tüfeğini verdi. Serkan ise bir noktada beklememi istedi" dedi.

"BERAATİMİ İSTİYORUM"

Söylediklerini yaptığını ve beklerken domuz gördüğünü belirten Efe, "Tüfekle iki el ateş ettim. Sonra ateş ettiğim yere gittiğimde İbrahim'i kanlar içerisinde gördüm. Hemen hastaneye kaldırdık. Ölmüştü. Ben kendisini vurmadım. Beraatimi istiyorum" diye konuştu.

İbrahim Mandıracı'nın eşi Kader Mandıracı ise eşinin kimseyle husumeti olmadığını, sanığın tutuklanıp cezalandırılmasını istedi.

TUTUKLANMA TALEBİ REDDEDİLDİ

Tanıkların dinlendiği duruşmada olay yerinde keşif yapılmasına karar veren mahkeme heyeti, ölen İbrahim Mandıracı’nın ailesinin avukatının, sanığın tutuklanması yönündeki talebini reddederek, duruşmayı erteledi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • Ruhi 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben kendisini vurmadım beraatimi istiyorum diyen bir adamda sizce vicdan var mıdır. Ben Allah göstermesin böyle bir kaza yapsam bırakın beraatimi istiyorum demeyi konuşacak söz bulamam. Bir ailesi var bu kazaya kurban giden vatandaşın öyle değil mi. Ne kadar soğukkanlı
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok biliyorsunuz saçma sapan cahilce düşünceler ... domuz çabuk ve çok üreyen hayvan... Köylü köye inmesin ekinlere zarar vermesin diye nüfusu azaltıyor.
    Cevapla
  • Cafer 1 yıl önce Şikayet Et
    Domuzu görmeden niye ateş ediyorsun be adam dikkatsizliğiyin yüzünden arkadaşını öldürdün ne olacak şimdi.Arkadaşıyın hanımını ve çocuklarını yolda görüce yüzlerine nasıl bakacaksın birde beratımı istiyorum diyor ya vicdanıyın mahkemesinden nasıl berat edeceksin.
    Cevapla
  • İsminiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Niye tutuklanmıyor?
    Cevapla
  • zafer gülten 1 yıl önce Şikayet Et
    burda asıl sorgulanıp tartışılması gereken,o avladıkları domuzları ne yapacaklardı,her halde sırf zevk olsun diye yapmıyorlar ve etin kilosununda altınla yarıştığı düşünülürse,niçin avladıkları aşikar.devlet bu işi yapanları takibe almalı,domuzları ne yapıyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!
Premier Lig ekibi gözünü kararttı! Galatasaray'a Barış Alper Yılmaz piyangosu