Sulama kanalına düşen ikizlerden acı haber

Kahramanmaraş'ta sulama kanalına düşen 9 yaşındaki ikiz kardeşler boğularak hayatını kaybetti.

Sulama kanalına düşen ikizlerden acı haber
Sulama kanalına düşen ikizlerden acı haber
GİRİŞ 11.06.2022 18:02 GÜNCELLEME 11.06.2022 18:03
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde, Şanlıurfa'dan gelip tarım işçiliği yapan ailenin 9 yaşındaki ikizleri Mustafa ve İrem Akcan, saat 10.30 sıralarında Narlı ilçesi Akçakoyunlu Mahallesi'nde oyun oynarken tarlanın yanından geçen DSİ'ye ait sulama kanalına düştü.

Çocukların düştüğünü gören aile yardıma koştu. Aile kendi imkanlarıyla çocuklara ulaşamayınca 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayıp, yardım istedi.



İhbar üzerine bölgeye itfaiye, AFAD, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çalışmasıyla ikizlerin düştükleri noktaya 4 kilometre mesafede cansız bedenleri bulundu.

Mustafa ve İrem kardeşlerin cenazeleri kanaldan çıkarılırken ailesi gözyaşlarına boğuldu.

İkizlerin cenazeleri, yapılan incelemenin ardından otopsi için Kahramanmaraş Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah bu sulama kanallarini sorumsuzca yapanlari ve onlara yaptiranlari helak etsin insallah, bu kaçinci kez? Daha kaç can verecegiz böyle adi seylerde? Ülkemde hayattan ucuz birsey yok.. sebep olanlari lanetliyorum.. Allah acili aile sabirlar versin bu aci çekilirmi..
    Cevapla
  • M.i 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin geride kalan bütün yakınlarına sabrı cemil ihsan eylesin ahirette cenneti cemaline kavuştursun amin esselamün aleyküm
    Cevapla
  • anadolu⅖ 1 yıl önce Şikayet Et
    bu yıl da 3 - 5 bin kişi vefat eder boğulmalardan. tedbir yok yüzme bilen yok. eğitim sıfır
    Cevapla
  • zafer gülten 1 yıl önce Şikayet Et
    sulama kanalı değil,sanki bir dere,ufak bir nehir,baba memleketi Aydın- Sultanhisar,Nazilli de vardı sulama kanalları,ama evlik yerlerin önünden geçenler geniş ve derin değildi,öyleki 8-10 yaş çocuklar içine girip serinleyebiliyordu.ve yine aile terbiyesi,Nazilli de derin akarsular ,göletler olmasına rağmen çocuklar ana baba sözü dinliyor,yanaşmıyor,gitmiyordu.
    Cevapla
  • Hakan Belçika 1 yıl önce Şikayet Et
    Saçmalama, onlar çocuk. Ve kanala düşmüşler bir rahmet okuyacağına, bir dua edeceğine, aileye sabırlar dileyeceğine, çocuklara aile terbiyesi verilmediği için çocuklar o sulara girip boğuldu diyorsun. Diyorsunki Aydın insanı terbiyeli, doğu ve güneydoğu insanı terbiye almamış. Sen bunu diyorsun. Ama neyi bilmiyorsun farkında bile değilsin. Cahil cahil olduğunu asla bilmez ve kabul etmez. İşte sen bu cahil kişisin. Allah cennete giden o masumların ailesine sabırlar versin.
    Cevapla
  • Lak 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka mübarek
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin hamlesi dengeleri değiştirecek! Dünya denklemi açısından yeni bir milat
Döner kesen Steinmeier'a eleştiri: Erdoğan'ın bizi ciddiye almaması normal