Yenikapı-Seyrantepe Hacıosman hattında bir metro aracının kapısı açık şekilde seferine devam ettiği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Alınan bilgiye göre, Yenikapı istasyonundan hareket eden metro aracında bir vagonun kapısı açık kaldı. Metro aracı, içindeki yolcularla Vezneciler istasyonuna kadar kapısı açık şekilde seferini sürdürdü.

Yolcuların durumu haber vermesi üzerine görevliler müdahalede bulundu ancak kapıdaki arıza giderilemedi. Metro aracı, yolcuların indirilmesinin ardından istasyondan ayrıldı.

Aracın kapısı açık halde ilerlediği anlar, bir yolcu tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Yorumlar 44 Yorum Var
  • Okuyorum 12.06.2022 16:08
    Havalar ısındıya ondan açmıştır, tünelden buz gibi hava girsin diye. KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ.
  • Vatandaş 12.06.2022 15:49
    Ya arkadaş halka sorsan metrobüs çalışmaz.. metro çalışmaz yürüyen merdiven çalışmaz.. Karda küreme aracı çalışmaz.. Çöp arabası çalışmaz arıtma tesisi çalışmaz.. O çalışmaz bu çalışmaz.. Amma velakin sorsan chpli başkan ekreme o çalışır.. Birisi yalananın daniskasını söylüyor bakalım kim.. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar..
  • Vatandaş 12.06.2022 15:41
    Her şey güzel olacak...ekremli İbb nin yeni hizmeti.... Ahirete açılan kapı.. Kafayı uzattın mı bedava öbür dünyadasın.. Vay be .. Hizmette uç nokta.. Oy veren cehennemeeee.. İndirimli gidecektir..
  • Yersen 12.06.2022 15:36
    İngiliz böyükkk elçisi öyle istemiş... Ekolojik bir durum panik yok... Herşey güzel olacak lar oy vermeye devamm. Varsın kapı açık olsun.. Vatandaş enayi mal anlamaz zihniyeti.. Zaten beyoglundaki beyazlar metro kullanmıyor ammaan vızz gelir tırıs gider..
  • Vatandaş 12.06.2022 14:04
    İmamoğlu istifa et.
Daha fazla yorum görüntüle