Bakan Soylu: 4 terörist etkisiz hale getirildi

Bakan Soylu: Eren Abluka-2 Operasyonu'nda; Hakkari Yoncalı Kepizek sırtında, istihbarat, İHA ve keşif/gözetleme sonucu yerleri belirlenen 4 terörist, hava destekli operasyonla etkisiz hale getirildi.

GİRİŞ 12.06.2022 10:20 GÜNCELLEME 12.06.2022 11:54
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanlığı, Hakkari'de düzenlenen Eren Abluka-2 Operasyonu'nda 4 terör örgütü üyesinin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, dün Hakkari İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı jandarma özel harekat ve jandarma komando birliklerince Eren Abluka-2 operasyonu kapsamında

Hakkari Kavaklı bölgesinde başlatılan hava destekli operasyonda 4 terör örgütü mensubu etkisiz hale getirildi. Bölgede operasyonların devam ettiği belirtildi.

'KAHRAMANLARIMIZA TEBRİKLER'

Operasyonla ilgili Twitter hesabından açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "Eren Abluka-2 Operasyonu'nda; Hakkari Yoncalı Kepizek sırtında, istihbarat, İHA ve keşif/gözetleme sonucu yerleri belirlenen 4 terörist, hava destekli operasyonla etkisiz hale getirildi. Ay yıldızın evlatları, kahramanlarımıza tebrikler" ifadelerini kullandı.

MSB: Pençe-Kilit bölgesinde 2 asker daha şehit olduMSB: Pençe-Kilit bölgesinde 2 asker daha şehit oldu

Eren Abluka-16 operasyonu başladıEren Abluka-16 operasyonu başladı

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 34
  • Mete TÜRK 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendi ülkemizin sınırları içinde İHA/SİHA ile terörist arıyoruz. Allahım bu nasıl iştir? Bunların soyu bitmeyecek mi? Bana göre önce TBMM'deki teröristleri temizlemeliyiz. Sonra bunların ne kadar destekçisi varsa hepsini bir ay içinde içeri atmalıyız. Tabi önce Terörle Mücadele Yasası nın değişmesi lazım. Terörden ceza alanlara indirim di yok CMUK'du yok Avukattı bunların hepsi yasak olmalı. İçeride ve dışarıda ne kadar terörist ve yardakçıları varsa hepsinin Allah belasını versin.
    Cevapla
  • Hacivat 1 yıl önce Şikayet Et
    Seferberlik ilan edilmeli
    Cevapla
  • İstanbul-18 1 yıl önce Şikayet Et
    "Hak arayan varsa, hakkını verin. Baş kaldıran varsa, başını kesin." Sultan II. Abdülhamid Hân Bu terörist köpeklerin hepsinin bu şekilde başları kesilmediği sürece ülkem düzelmez.
    Cevapla
  • Hasan Yılmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler ama.Istanbul,Ankara,İzmir belediyeleri PKK lı personelle doldu..
    Cevapla
  • vatan sevdalısı 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim askerimizi korusun allah her daim yanlarında olsun her tğrlü kazadan beladan korusun inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler