CHP Sözcüsü Faik Öztrak, ittifak ortakları HDP'nin vekili Semra Aydemir'in bir polis memuruna yumruk atmasına ilişkin açıklama yaptı. Yaşananları 'kabul edilemez' olarak nitelendiren Öztrak, herhangi bir 'kınama' yapmadığı konuşmasında, "Bir sorun varsa, sorun görev yapan poliste değil ona emri verendedir." diye konuştu.

Terör örgütü PKK'nın siyasi kolu HDP, geride kalan gün terörist başı Abdullah Öcalan'a 'özgürlük' adı altında provokasyon yürüyüşü düzenledi.

Bursa ve İstanbul'da yapılan yürüyüşlerde HDP'liler PKK sevicilere adeta kalkan oldu. HDP vekili Semra Aydemir, Kadıköy'de düzenlenen yürüyüşe izin vermeyen polis memurlarından birisine yumruk attı.

Kamuoyunda infiale neden olan görüntüler sonrası, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, HDP'li Aydemir hakkında suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

ÖZTRAK POLİSE YUMRUK ATAN HDP'Lİ VEKİLİ KINAYAMADI: SORUN POLİSTE DEĞİL ONA EMRİ VERENDE
HDP'nin ittifak ortağı CHP'nin Sözcüsü Faik Öztrak, polise yapılan saldırıyı 'kabul edilemez' diyerek geçiştirdi.

Aydemir'i kınayan herhangi bir ifade kullanmayan Öztrak, "İstanbul’da bir milletvekilinin polisimize yumruk attığı görüntüler kamuoyuna yansıdı. Polislerimiz kamu görevlisidir. Kendilerine verilen emre göre hareket ederler. Bir sorun varsa, sorun görev yapan poliste değil ona emri verendedir. Milletvekili ya da herhangi biri, kimsenin polisimize yumruk atması kabul edilemez." diye konuştu.

 

Yorumlar 266 Yorum Var
  • Fred 14.06.2022 15:04
    GENE YALAN SÖYLÜYOR.. Yalan söylerken ki yüz şekli aynen böyle.. bakın birkaç videosunu izleyin.. tank paleti fabrikası açıklamasına bakın ne dediğimi çok iyi anlayacaksınız.. Fred çakmaştaş gbi oluyor suratı ..:)
  • Haci Halil Yurtsever 14.06.2022 13:09
    Bunlar kinayamaz cunku isbirlikcileri kinasa ortaklik bozulur yazik cesaret yok yazik
  • Zonguldaklı 14.06.2022 12:09
    Polis o bileği kırmalıydı.
  • Kibrisli ahmet 14.06.2022 12:00
    Anlayışınız mı kıt, "benim polisime kimse yumruk atmaz" diyor , bu ne demek anliyamiyormusunuz? Mersinde AKP li milletvekilinin polisimize sarf ettiği sözler ve hakaretler için ne söylediniz merak ediyorum. Benim polisime, askerime, doktoruma kimse laf söyleyemez, el kaldıramaz nokta
  • Derler 14.06.2022 11:50
    kösele adamın yanında hiç kalır
Daha fazla yorum görüntüle