Türkiye'nin Doğu Akdeniz ve Ege'deki haklı mücadelesi karşısında iç siyasette sürekli köstek olan ve Yunanistan'a karşı ağızlarını açmayan muhalifler skandal ifadelere başvurmaya devam etti. CHP yandaşı Sedef Kabaş ve Ümit Yalım, Ege'deki 20 adanın silahlandırılmasını AK Parti'ye bağlayarak akla ziyan açıklamalarda bulundu.

GEÇMİŞİ UNUTUP AK PARTİ'NİN EGE VE DOĞU AKDENİZ BAŞARISINI GÖLGELEMEYE KALKTILAR

Programda adeta gözleri kör olmuşçasına AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan düşmanlığının propagandası yapan iki isim, yıllarca Ege'de ve Doğu Akdeniz'de yalnızlaştırılmış ve haklarını arayamaz hale gelen bir Türkiye'den, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yürüttüğü politikalarla birlikte kendi doğalgazını çıkarmak için aramalara başlayan, adalar konusunda Avrupa'ya kafa tutan bir Türkiye haline gelmesini görmezden gelerek, Yunanistan'ın bazı adaları silahlandırmasını AK Parti hükümetinin bir suçuymuş gibi lanse etmeye kalktı.

Yorumlar 326 Yorum Var
  • Cengiz 15.07.2022 08:11
    Bunlar kurtuluş savaşından sonra burada kalan Yunanlılardır.
  • Halil 16.06.2022 22:09
    Yuh size Erdoğan düşmanlığı sizde tavan yapmış.
  • Mustafa 16.06.2022 11:23
    İnşallah 2023 te içerideki vatan hainlerine sıra gelecek
  • bati trakyali 16.06.2022 10:51
    bu meselede bütün partiler sucludur adalar dün silahlandirilmadi yunanlilar 40 seneden beri silah tasiyolar adalara türk partileri uyudu ve simdi uyanmislar biri birine suc atiyolar
  • HALİL 15.06.2022 10:58
    Bu Densizler kimin borusunu öttürüyorlar! Ak Parti bu adaları Yunana verecek sizde bu güne kadar sessiz kalacaksınız! Külahımıza anlatın bu yalanları! Türkiyenin başına çorap örmeye kalkanların içerideki Piyonları! Kendi yalanınıza kendiniz inanıyormusunuz.Siz Gavurun kılıcını sallayan zavallılar!
Daha fazla yorum görüntüle