Kahramanmaraş Geçici Barınma Merkezinde yaşanan olayla ilgili valilikten açıklama

Kahramanmaraş Valiliği Geçici Barınma Merkezinde bir grup Suriyeli arasında huzursuzluk çıktığı ancak güvenlik kuvvetlerinin gerekli müdahaleyi yaparak sükuneti sağladığı açıkladı.

Kahramanmaraş Geçici Barınma Merkezinde yaşanan olayla ilgili valilikten açıklama
Kahramanmaraş Geçici Barınma Merkezinde yaşanan olayla ilgili valilikten açıklama
GİRİŞ 16.06.2022 01:21 GÜNCELLEME 16.06.2022 01:29
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Valilikten yapılan açıklama şu şekilde;

Haziran ayı itibariyle Suriyelilerin yeni geçici koruma başvurularının gerekli tahkikat ve mülakatlarının yapılarak Geçici Barınma Merkezlerinde alınması uygulanmasına başlanmıştır. Bu minvalde Kahramanmaraş Geçici Barınma Merkezine alınan bir grup Suriyelinin arasında bugün saat 21:00 sıralarında tartışma sonrası huzursuzluk çıkmış, akabinde kolluk birimlerimiz gerekli müdahaleyi yapmış ve sükunet sağlanmıştır. Önemli bir olumsuzluk bulunmamaktadır.

 

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • La Edri 1 yıl önce Şikayet Et
    Devletimiz eminim en doğrusunu yapmıştır.Bu kargaşayı çıkaran arkadaşların tamamını istisnasız duvarın hemen arkasına bırakalım.Orada yaşasın bakalım yaşayabilecekmi bu müptezeller.
    Cevapla
  • abdullah 23 1 yıl önce Şikayet Et
    tarihten ders almak lazım.zamanında ispanyadan kaçıp osmanlıya sığınan yahudiler Cennet mekan Abdulhamid hanı tahtan indirip adına da kızıl sultan dediler.iyi niyetli olmak güzel ama çürük yumurtaları da ayırmak lazım.
    Cevapla
  • vATANDAŞ 1 yıl önce Şikayet Et
    huzuru bozanı def edin
    Cevapla
  • serdar demir 1 yıl önce Şikayet Et
    10 yıl öncesine kadar böyle sığınmacı mülteci sorunumuz yoktu. nerden musallat ettiler. din kardeşimiz diyerek aldık adamlar teröristten farksız. ne ararsan var
    Cevapla
  • ADALET 1 yıl önce Şikayet Et
    Huzursuzluk çıkaranı hemen sınır dışı edin ne besliyorsunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas ve İslami Cihad'dan Filistinlilere tüyleri diken diken eden İsrail çağrısı!
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor