Firari PKK’lı jandarma ekiplerince yakalandı

Eskişehir’de jandarma ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda, terör örgütüne üye olduğu için hakkında 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan şahıs yakalandı.

Firari PKK’lı jandarma ekiplerince yakalandı
Firari PKK’lı jandarma ekiplerince yakalandı
GİRİŞ 16.06.2022 15:52 GÜNCELLEME 16.06.2022 15:57

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü üyelerinin ve terör örgütleriyle ilişki içinde bulunan, yardım ve yataklık yapan kişilerin tespit edilerek yakalanmasına yönelik çalışma gerçekleştirdi.

Çalışmalar neticesinde, ‘PKK/KCK/YPG/YDG-H Silahlı Terör Örgütü Üyesi Olmak’ suçundan Diyarbakır Ağır Ceza Mahkemesi tarafından hakkında verilen kesinleşmiş 5 yıl 2 ay 15 gün hapis cezası ile yakalama kararı bulunan bir şahsın, Mihalıççık’ın Dümrek Mahallesi’ne geleceği öğrenildi.

Yapılan takip neticesinde Mihalıççık’ın Dümrek Mahallesi’ne geldiği tespit edilen örgüt mensubu şahıs, TEM Şube ve Mihalıççık İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş ekiplerince yapılan operasyon ile yakalandı.

Mihalıççık İlçe Jandarma Komutanlığı’nda işlemleri tamamlanan terör örgütü üyesi şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Eskişehir H Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı