İnternet üzerinden kaçak sigara satışına gözaltı

Malatya’da jandarma tarafından, internet alışveriş sitesi üzerinden faturasız ve bandrolsüz gümrük kaçağı sigara satışı yaptığı tespit edilen şahıs gözaltına alındı.

İnternet üzerinden kaçak sigara satışına gözaltı
İnternet üzerinden kaçak sigara satışına gözaltı
GİRİŞ 17.06.2022 15:45 GÜNCELLEME 17.06.2022 15:45

Edinilen bilgiye göre, Malatya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şubesi ile Yeşilyurt İlçe Jandarma Komutanlığınca, internet alışveriş sitesi üzerinden sosyal medya Açık Kaynak Araştırması (AKAR) ile yapılan istihbari çalışma sonucunda bir şahsın faturasız ve bandrolsüz gümrük kaçağı sigara satışı yaptığı tespit edildi. Yeşilyurt ilçesinde Kendirli mahallesinde şahıs ile buluşma sağlandı. Şahsın kaçak sigaraları rızaen göstermesi üzerine yapılan operasyonda, 10 bin adet içi dolu makaron ele geçirildi.

Şahıs yakalanarak adli işlemlere başlanıldı.

KAYNAK: İHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!