Elazığ’da 43 suç kaydı bulunan 3 şüpheli tutuklandı

Elazığ’ın Karakoçan ilçesinde ibadethaneler ile evlerden hırsızlık yapan ve 43 suç kaydı bulunan 3 şüpheli tutuklandı.

Elazığ’da 43 suç kaydı bulunan 3 şüpheli tutuklandı
Elazığ’da 43 suç kaydı bulunan 3 şüpheli tutuklandı
GİRİŞ 19.06.2022 21:36 GÜNCELLEME 19.06.2022 21:36

Edinilen bilgiye göre, Karakoçan ilçesindeki camilerde 9 adet musluk ve dinamo çalındı. Yine evlerin pencere ve kapı demir korkulukları kesilerek ve kırılarak çalındı. Ayrıca bahçesinde yaşlı kadının el çantasının çalınması ve içinde kredi kartı ile temassız alışverişin Karakoçan’da ve Kovancılardaki marketlerde yapılması üzerine olaylarla ilgili Karakoçan İlçe Emniyet Müdürlüğünce özel bir ekip oluşturuldu.

Yapılan titiz çalışma sonucu 20 adet suç kaydı bulunan C.Ö., 12 adet suç kaydı bulunan Ö.D., 11 adet su kaydı bulunan Ü.D. ve 8 suç kaydı bulunan T.E. yakalanarak gözaltına alındı. İlçe Emniyet Müdürlüğünde ifadeleri alınan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan şüphelilerden T.E. adli kontrol şartlı ile serbest bırakılırken diğer 3 zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAYNAK: İHA
Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!