Macron'dan küstah Türkiye çıkışı!

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile yaptığı görüşmede Türkiye’nin pozisyonunu netleştirmesini isteyeceğini söylediği kaydedildi. Macron, İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya katılımını destekliyor.

GİRİŞ 22.06.2022 03:54 GÜNCELLEME 22.06.2022 09:04
Bu Habere 112 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin net duruşuna karşı NATO üyesi ülkeler, Türkiye'nin kapısını çalarak İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya alınması için büyük uğraşta bulunuyorlar.

Bu iki ülkenin NATO'ya katılımını destekleyen Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Türkiye'yi bir karara zorlamaya çalışarak küstah çıkışlarda bulunmaya devam ediyor.

''TÜRKİYE KARARINI NETLEŞTİRSİN''

Bu uğraşlardan bir tanesi bugün gerçekleşti. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile yaptığı görüşmede İsveç ile Finlandiya’nın üyeliğe kabulü konusunda Türkiye’nin pozisyonunu netleştirmesini isteyeceğini söylediği kaydedildi.

FRANSA'DAN DESTEK

Elysee’den yapılan açıklamada Macron’un Ukrayna savaşı sonrası NATO üyeliğine başvuran iki ülkenin üyeliğine desteğini de yinelediği belirtildi.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 112
  • Beybora 1 yıl önce Şikayet Et
    Bilgim bizim deli mıstı kayda almaya gerek yok bu çapsızları.Al makronu vur miçoya mahallenin yaramaz çocukları.
    Cevapla
  • Yassıadalı. 1 yıl önce Şikayet Et
    Biri makaron diğeri miço. Bunlardan kendi milletlerine hayır gelmez..!
    Cevapla
  • MADEN 23 1 yıl önce Şikayet Et
    Azılı Türk Düşmanı HOLLANDA YAHUDİSİ WİLDERS , in islâm Düşmanı olarak yetiştirdiği YRD. cısı Van DOORN İSLAMİYET le müşerref oldu..ilk açıklaması da şu oldu. Başta MACRON BORİS gibi keşişler olmak üzre, birçok Avrupa imamının küreselci iblisler tarafından FİNANSE edildiğini duyurdu.. Bilenler bilir ERMENİ KIRMASI PAKRADUNİ LER VE PKK LI ATEİST VE EZİDİ LERİ EN HARARETLİ DESTEKLEYEN ŞEYTAN FRANSAdır.
    Cevapla
  • Yavuz Sultan Selim 1 yıl önce Şikayet Et
    Şöyle bir seçim var bu benim kafamdaki düşünce olup olmayacagini kesini yok.bunlari belki verirler girdikten sonra yine aynısını yaparlar yapmaları muhtemel terör yandaşları da burala da eylemler yapar. İkinciside gücümüz yerinde olur bunda şüphe etmiyorum artık yunanistani ve Kıbrıs'ı alır doğu akdenizi kaptir Rusya'da yukardan bunlari coğrafyasına hapis ikinci seçenek pek muhtemel gibidir. Tabi en doğrusunu ileri görüşü devletimiz daha iyi bilir.
    Cevapla
  • YSS 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu varlığın algılamasında sorun var gibi gözüküyor, çünkü bizim kararımız net, pkk/pyd ye desteğinizi sonlandırın natoya girişinize destek verelimden daha net bir görüş nasıl olur.
    Cevapla
  • moonwalker 1 yıl önce Şikayet Et
    Fransa , hollanda , belçika , isveç , Finlandiya ve Amerika hepsi terröristlerin serbestçe dolaştığı ve Türkiye aleyhine yapılan propaganda ve protestoları desteklediği sürece Türkiyenin bu ülkelere kesinlikle alışverişi bırakmalı .. Türkiyedeki firmaların da satışını yasaklamalı ... italyan ve ispanyol firmalarla diyalogları çoğaltmalı ... saydıklarım Ülkeleri ambargo koymalı naaıl onlar bize uyguluyorsa ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık