Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla'nın Marmaris ilçesine geldi. Erdoğan, Hisarönü Mahallesi Değirmenyanı mevkisindeki Yangın Koordinasyon Merkezinde gazetecilere açıklama yaptı.

Başkan Erdoğan, yangın bölgesinde helikopter olmadığını söylerken üzerinden helikopter geçen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na göndermede bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun kurmaylarının helikoptere olan bakışını anımsatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'İlk müdahale 3 helikopter ve 2 uçak ile gerçekleştirildi. Ben sizi yukarıya baktırmayacağım' dedi.

Yorumlar 137 Yorum Var
  • İstanbuls 26.06.2022 13:01
    Yakanlara laf eden kk görmüyoruz neden Siz gidin Yunan ve SOROZ amcanız sizi çok çok seviyorrr
  • hıghlander 25.06.2022 19:30
    Recep İvedik'in yorumu üzerine ,objektif bir insan olarak,ilk görüntülerde ben de müdahele yapılmadı,geç yapıldı diye kızmıştım ama,radar izleri,termal tespitten sonra 8.dakikada oluşuyor,gelen raporlar hemen hava müdahelesinin başladığını gösteriyor aferin!. THK nu yıllarca atıl tutanlar atıp tutuyor belli. İvedik len! çok ivedi olarak konuşma bundan sonra oğlum,ivedilikle hata yaptırıyorsun insana bak,sinirlendim !.
  • Batman 25.06.2022 14:00
    Bu Hadis bu günü ne güzel aydinlatiyor. “Öyle bir zaman gelecek ki doğru söyleyenler yalanlanacak, yalancılar ise doğrulanacak. Güvenilir kimseler hâin sayılacak, hâinlere güvenilecek. Kişi kendisinden şahitlik etmesi istenmediği hâlde şahitlik edecek, yemin etmesi istenmediği hâlde yemin edecek.
  • Asi 25.06.2022 13:53
    Bunlar iktidar olsa ülkeyi sayarlar.
  • Batman 25.06.2022 13:48
    Buna oy verenlerde bunun gibidir. Insan sevdigi ile beraberdir. Yalan, iftira, türkiyeyi agabalablarina kötülemede bunlar kral. Baskasini diktatör diye karalamaya cilisirsin ama send diktatörün kralisin bay diktatör Kemal aga.
Daha fazla yorum görüntüle