Denize düşen dev Türk bayrağını polisler çıkardı

Antalya'da, şiddetli rüzgar nedeniyle gönderden kopan, 150 metrekarelik Türk bayrağı, denize düştü. Islanan ve 100 kilo ağırlığa ulaştığı belirtilen bayrağı, deniz polisleri çıkardı.

Denize düşen dev Türk bayrağını polisler çıkardı
Denize düşen dev Türk bayrağını polisler çıkardı
GİRİŞ 25.06.2022 13:54 GÜNCELLEME 25.06.2022 13:54

Muratpaşa ilçesinde, Düden Şelalesi'nin denize döküldüğü yerde dalgalanan, 150 metrekarelik Türk bayrağı, kuvvetli rüzgarda gönderden koparak, 30 metrelik falezlerin hemen altına suya düştü.

Sabah sudaki bayrağı görenlerin haber vermesiyle gelen deniz polisleri, zarar vermeden çıkarmak için çabaladı. Tamamen ıslanan ve yaklaşık 100 kilogram ağırlığa ulaştığı belirtilen bayrak, denizden çıkarılarak bota alındı.

Bayrağın, yıkanıp, bakımının yapılmasının ardından yeniden yerine asılacağı belirtildi.

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı