Bakan Kurum uyardı: Lütfen daha dikkatli olalım

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, Meteoroloji'nin kırmızı kodla uyarı verdiği bölgeler için, "Önümüzdeki saatler kritik. Lütfen her zamankinden daha dikkatli olalım" uyarısında bulundu.

Bakan Kurum uyardı: Lütfen daha dikkatli olalım
Bakan Kurum uyardı: Lütfen daha dikkatli olalım
GİRİŞ 27.06.2022 18:09 GÜNCELLEME 27.06.2022 18:09

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava durumu raporuna göre çok kuvvetli yağışlar geliyor. Bugün için 6 ili kırmızı, 9 ili turuncu, 8 ili ise sarı kodla uyarmıştı. Batı ve Orta Karadeniz'de başlayan yağışlar zaman zaman şiddetleniyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şiddetli yağıştan etkilenen bölgelerde hasar tespit çalışmasının başladığını söyledi. 

Kurum ayrıca ilerleyen saatlerde yağışların şiddetleneceğini belirterek şu uyarıda bulundu:

"Ekiplerimiz sahada. Şiddetli yağıştan etkilenerek zarar gören noktalarda hasar tespit çalışmalarına başladık. Bundan sonrası için de önlemleri tüm ilgili kurumlarca alıyoruz. Önümüzdeki saatler kritik. Lütfen her zamankinden daha dikkatli olalım."

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi