Diyarbakır'da sağlık çalışanlarını darbeden baba ve 2 oğlu gözaltına alındı.

Merkez Kayapınar ilçesinde Gaziler 1 Nolu Aile Sağlık Merkezi'ne gelen ve kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, tıbbi sekreter Muhammed Hanifi Gökmen'e kimlik kartı olmadan ilaç yazdırmak istedi.

Gökmen'in olumsuz cevap vermesi üzerine Gökmen ve araya girmeye çalışan Dr. Mehmet Veysel Yıldırım, baba ve 2 oğlu tarafından darbedildi.

Öte yandan saldırı anında yaşananlar merkezin güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntülerde, kimlik kartı olmadan işlem yapmayan Gökmen ile tartışan ve üzerine yürüyen kişi, telefonla konuşuyor. Bunun ardından merkeze gelen 2 kişi, Gökmen ve araya girmeye çalışan Yıldırım'ı darbediyor.

Gökmen ve Yıldırım'ın diğer sağlık çalışanları tarafından doktor odasına alınmaya çalışıldığı yer alan görüntülerde, 2 kişinin kapıyı tekmeleyerek kırdığı yer alıyor.

Gökmen ve Yıldırım, darp raporu alarak şüphelilerden şikayetçi oldu.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, baba ve 2 oğlunu gözaltına aldı.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

KAYNAK: AA

Yorumlar 72 Yorum Var
  • Adnan 28.06.2022 10:49
    Adı Baba ama evlat değil kendi gibi hayvan yetiştirmiş. Kendisi tek başına olunca eniklerini çağırıyor. Ondan sonra sürüye dalan çakal gibi saldırıyorlar. Allahınızdan bulun.
  • mehmet 28.06.2022 10:47
    orda çalışan insan devleti temsil ediyor,çalışana karşı yapılan hakaret,darp, devlete yapılmış sayılıp gereken cezanın verilmesi lazım
  • Adnan 28.06.2022 10:45
    Şimdi bu hayvanlar aramızda dolaşmaya devam edecek. Allah milleti bu maganda ayılardan korusun. Bu arada Devlete iş yapan müteahhittin kap diye taktığı kartondan kapıyı da görmüş olduk. O müteahhit te tutuklanmalı.
  • abdullah 23 28.06.2022 10:05
    en az 30 yıl verin akılları başlarına gelsin.yarın doktor bulamayınca da başkalarını suçlamayın.bir hayvan için sağlık çalışanlarından olmayın. devlet çalışanına sahip çıkmalı yoksa bulamaz.kamu görevlileri şamar oğlanı değildir.
  • Soru işareti 28.06.2022 09:57
    Çocuklarını kavgaya çağıracağına,kimliği getir diye çağırsana.Amaç başka belli ki...
Daha fazla yorum görüntüle