Dışişleri Bakanlığı'ndan, Ürdün'deki patlamada ölenler için taziye mesajı

Dışişleri Bakanlığı, Ürdün'ün Akabe Limanı'nda meydana gelen patlamada hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayımladı.

Dışişleri Bakanlığı'ndan, Ürdün'deki patlamada ölenler için taziye mesajı
Dışişleri Bakanlığı'ndan, Ürdün'deki patlamada ölenler için taziye mesajı
GİRİŞ 27.06.2022 23:20 GÜNCELLEME 27.06.2022 23:20

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, gün içinde Akabe Limanı'ndaki kaza sonucu yaşanan patlamada, hayatını kaybedenler olduğu ve çok sayıda yaralı bulunduğunun üzüntüyle öğrenildiği ifade edildi.

Açıklamada, "Bu elim hadisede hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyor, yakınları başta olmak üzere dost ve kardeş Ürdün halkına ve hükümetine taziyelerimizi iletiyor, yaralılara acil şifalar diliyoruz" ifadesi yer aldı.

Ürdün Emniyet Genel Müdürlüğü Sözcüsü Amir es-Sertavi, yaptığı açıklamada, limanda zehirli gaz yüklü tankın devrilmesi sonucu meydana gelen patlamanın ardından oluşan gaz sızıntısı nedeniyle 10 kişinin öldüğünü ve 251 kişinin yaralandığını duyurmuştu.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Teleferik faciasından önceki 5 dakika ortaya çıktı! Her ne olduysa 25 saniye sonra oluyor
Hasan Öztürk yazdı: Türkiye terörle mücadelede Amerikan eksenine girer mi?