Artvin'de heyelan: 1 ölü, 2 yaralı var

Artvin'in Kemalpaşa ilçesinde meydana gelen heyelanda yoldan geçen tırların üzerine gelen yamaçtan kopan kayaların düşmesi sonucu ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

GİRİŞ 01.07.2022 08:42 GÜNCELLEME 01.07.2022 09:52
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Hopa-Kemalpaşa arası Karadeniz Sahil Yolu üzerinde sabah saat 08.10 sıralarında heyelan meydana geldi.

Yol kenarında park halinde bulunan tırların üzerine gelen heyelan sonucu ilk belirlemelere göre 3 tır kayalardan zarar görürken, tırlarda bulunan 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Olay yerine UMKE, AFAD, Jandarma ekipleri kısa sürede ulaşırken, bir kişinin cansız bedeni ekipler tarafından kayaların arasından çıkartıldı. Yaralı 2 kişi ise çevre hastanelere gönderildi.

Öte yandan heyelan anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

AFAD'DAN AÇIKLAMA

AFAD'dan yapılan açıklamada, "Artvin'in Hopa ilçesinde bir tır parkı mevkiinde heyelan meydana gelmiştir Bölgeye AFAD, JAK, itfaiye, AKUT, HOPAK ve 112 ekipleri sevk edilmiştir. Olayda bir kişi hayatını kaybetmiş olup, iki kişi yaralanmıştır. Yol iki yönlü araç trafiğine kapatılmış olup Karayolları tarafından çalışmalar devam etmektedir. Yol açılıncaya kadar bölgede ihtiyaçların karşılanması için gerekli tedbirler alınmaktadır." denildi.

 

 

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 23
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah beterinden saklasın... Büyük geçmiş olsun
    Cevapla
  • Hamidiye Süvarisi 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc. bizi daha beterlerinden korusun.
    Cevapla
  • Serhat 76 1 yıl önce Şikayet Et
    Yalana gerek yok. O tır lar neden yol üstünde bekliyor? Oradaki suç o tırların yol üstünde beklemesine izin verenlerde. Madem gümrük yoğun. Gümrük sahasına sığacak kadar araca izin vereceksin. Bu tırlar yoldan geçmiyordu. Orda sıra için bekliyordu. Doğru herzaman doğrudur.
    Cevapla
  • Fatma 1 yıl önce Şikayet Et
    Sanki orası Konya ovası, orda beklemese başka bekleme alanı yok zaten. Yörenin arazi şekli öyle müsait değil. Bir ihmal varsa en azından bu yağmurlu günlerde o kayalıkların altı boş bırakılarak park yaptırılabilir.
    Cevapla
  • Yiğit 1 yıl önce Şikayet Et
    Keyfinden bekliyor. Boş beleş saklıyorsunuz. O bölgeyi birkez görmeden.
    Cevapla
  • REİS 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ım ölümünde hayırlısını ver.
    Cevapla
  • ...... 1 yıl önce Şikayet Et
    Orası öyle bir yer ki, dolgu ve tünelle sarp sınır kapısına ulaşılan bir yer. Sık sık heyelan da olur. Bilmeyen yorum yapmasın, komik duruma düşer.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ÖSYM'nin izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı! Çöp bile 45 gün dışarı çıkmıyor
Uzman isim tarih vererek açıkladı! '7,5'lik deprem bekliyoruz'